4 ταινίες του παγκόσμιου σινεμά έρχονται αυτήν την εβδομάδα στην TV

Ένα νοτιοκορεάτικο δράμα, κατι από κλασσικό και κάτι από σύγχρονο γαλλικό κινηματογράφο και ο Πάμπλο Λαρέν σε αμερικανικά εδάφη. Αυτήν την εβδομάδα στην TV.

'The Net' 'The Net'

"Το δίχτυ"

Η βάρκα ενός Βορειοκορεάτη ψαρά παρασύρεται στα νερά της Νότιας Κορέας και ο ίδιος συλλαμβάνεται και ανακρίνεται ως πιθανός κατάσκοπος. Δείχνοντας αθώος, οι αρχές προσπαθούν να τον πείσουν να αυτομολήσει, για να τον "σώσουν" από την επιστροφή στην πολιτικά ανελεύθερη πατρίδα του. Με κινηματογραφική δύναμη κι επιδεξιότητα ο Κιμ Κι – Ντουκ αφηγείται μια ευαίσθητη, συγκινητικά πικρή, μα μονοδιάστατη κι απλοϊκή στα μηνύματά της καφκική ιστορία.
Προβάλλεται την Τετάρτη 6/12 στις 23.00, στην ΕΡΤ3

"Un condamné à mort s'est échappé"

"Ένας καταδικασμένος σε θάνατο δραπέτευσε"

Στη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής στη Γαλλία, ένας φυλακισμένος καταφέρνει να δραπετεύσει απο τις φυλακές των Γερμανών. Μια ταινία αφιερωμένη στη δύναμη και το θάρος του ανθρώπινου πνεύματος, δοσμένη μ'ένα απλό στυλ από τον Ρομπέρ Μπρεσόν.
Προβάλλεται την Παρασκευή 8/12 στις 22.00, στο κανάλι της ΒΟΥΛΗΣ

"La Belle Époque"

"Ραντεβού στο Belle Époque"

Πρώην διάσημος κομίστας τον οποίο η γυναίκα του διώχνει από το σπίτι, ο 60χρονος Βικτόρ ανακαλύπτει έναν αναπάντεχο τρόπο απόδρασης από τη μίζερη πραγματικότητά του. Χάρη σε μια εταιρία που διοργανώνει θεατρικά στημένα ταξίδια στο παρελθόν, μπορεί να ξαναβρεθεί στην Λιόν του 1974 την ημέρα που πρωτογνώρισε τη σύζυγό του. Feelgood δραμεντί με συγκινητικούς χαρακτήρες και διάθεση μεταμοντέρνου σχολίου.
Προβάλλεται την Παρασκευή 8/12 στις 23.00, στην ΕΡΤ3

"Jackie"

"Jackie"

Μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία του άντρα της, του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Κένεντι, η πρώην πρώτη κυρία δίνει συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο και ανακαλεί στη μνήμη της τις τελευταίες χαοτικές ημέρες. Ο Πάμπλο Λαρέν βιογραφεί αντισυμβατικά, "εσωτερικά" και... ύπουλα μια αμφιλεγόμενη διασημότητα, αναρωτώμενος πάνω στη φήμη, την εξουσία, την αλήθεια και τη μυθοποιημένη εικόνα της.
Προβάλλεται το Σάββατο 9/12 στις 23.00, στο κανάλι της ΒΟΥΛΗΣ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.