Το σπαρακτικό "Normal People" ήρθε στο Cinobo

Μια από τις πιο όμορφες και δύσκολες ιστορίες αγάπης, το "Normal People" έφτασε στην streaming πλατφόρμα. Μαζί του, και η ισπανική σειρά "Dating in Barcelona".

'Normal People', Hulu 'Normal People', Hulu

Η τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος της Σάλι Ρούνεϊ, το "Νormal People" των Λένι Άμπρααμσον και Χέτι ΜακΝτόναλντ κυκλοφόρησε το 2020 και καθήλωσε το κοινό, φέρνοντας στη σύγχρονη τηλεόραση έναν πρωτοφανή αέρα ισόποσου ρεαλισμού και ρομαντισμού. Με την Ντέζι Έντγκαρ Τζόουνς και τον Πολ Μέσκαλ στον πρώτο του ρόλο, η μίνι σειρά αφηγείται το χρονικό μιας μοναδικής ερωτικής, αλλά κυρίως ανθρώπινης, ιστορίας ενηλικίωσης, με τους δυο πρωταγωνιστές να μοιράζονται μία από τις πιο δυνατές on-screen χημείες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Ο Κόνελ και η Μαριάν γνωρίζονται στο λύκειο, στην ιρλανδική επαρχία. Διαφορετικοί αλλά με κοινή ανάγκη για συντροφικότητα και κατανόηση, αναπτύσσουν μια σχέση που θα διαρκέσει χρόνια, περνώντας από διάφορα στάδια. Ακολουθούμε τους δυο εφήβους καθώς αφήνουν το σχολείο και συνεχίζουν στο Πανεπιστήμιο, στο Δουβλίνο, παρατηρώντας τις αλλαγές στις ζωές τους που θα καθορίσουν τον καθένα ξεχωριστά αλλά και τον δυνατό δεσμό τους.  

Δείτε το τρέιλερ του "Normal People" εδώ:


Η Σάλι Ρούνεϊ συν-υπογράφει το σενάριο με την Άλις Μπέρτς ("Succession", "Dead Ringers") για μια βραβευμένης σειράς που ανέδειξε τους δυο ανερχόμενους πρωταγωνιστές και ξεχώρισε τόσο για τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία, όσο και για την ευαισθητοποιημένη προσέγγιση της ψυχικής υγείας, του πένθους και του τραύματος. 

Από σήμερα, 4 Δεκεμβρίου, στο Cinobo, μαζί με το "Νormal People" θα είναι διαθέσιμη και η ισπανική σειρά του Πάου Φρέιχας, "Dating in Barcelona", ένα αξιολάτρευτο ερωτικό γράμμα στο online dating, στις σύγχρονες σχέσεις και στην πιο hot ευρωπαϊκή πόλη, μέσα από ιστορίες ανθρώπων που ψάχνουν το αντίδοτο στη μοναξιά, όποιο κι αν είναι αυτό.

Δείτε το τρέιλερ του "Dating in Barcelona" εδώ:

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5+2 iconic μητέρες της μικρής οθόνης

Γιορτή της Μητέρας με επτά γυναικείους χαρακτήρες της τηλεόρασης που έδωσαν τη δική τους αξέχαστη πινελιά στον ρόλο της μητέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
12/05/2024

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.

Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.