Όλες οι νέες σειρές του Nοεμβρίου στο Disney+

Πολυαναμενόμενες νέες σειρές και νέοι κύκλοι επεισοδίων έρχονται σύντομα στην πλατφόρμα του Disney+ για έναν συναρπαστικό Νοέμβριο.

fonos

"A Murder at the End of the World"

Η σειρά μυστηρίου "Φόνος στην Άκρη του Κόσμου" παρουσιάζει ένα νέο είδος ντετέκτιβ να κάνει κουμάντο: μια ερασιτέχνη ερευνήτρια και εξπέρ χάκερ ονόματι Ντάρμπι Χαρτ. Σ’ αυτήν τη νέα σειρά μίας σεζόν, η Ντάρμπι και άλλοι οχτώ καλεσμένοι δέχονται μια πρόσκληση από έναν μοναχικό δισεκατομμυριούχο να παρευρεθούν σε ένα θέρετρο που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη και εντυπωσιακή τοποθεσία. Όταν ένας από τους καλεσμένους εντοπίζεται νεκρός, η Ντάρμπι πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές της προκειμένου να αποδείξει ότι πρόκειται για δολοφονία, μέσα σε ένα κλίμα από αντικρουόμενα συμφέροντα και προτού ο δολοφόνος σκοτώσει ξανά.
Έρχεται στις 14 Νοεμβρίου.

culptris

"Culprits"

Ο Τζο Πέτρους ζει το αμερικανικό όνειρο: έχει τον αρραβωνιαστικό του τον Τζουλς, τα παιδιά του, Φράνκι και Μπαντ, και ξεκινάει τη δική του επιχείρηση σε ένα ήσυχο προάστιο. Ο Τζο, όμως, έχει ένα μυστικό. Τρία χρόνια πριν, είχε στρατολογηθεί από τη διαβόητη Βρετανίδα εγκληματία Νταϊάν Χέργουντ για να πάρει μέρος σε ένα επικίνδυνο έγκλημα με την υπόσχεση ότι θα γίνει πλούσιος και θα καταφέρει να ξεκινήσει μια ολοκαίνουργια ζωή. Τώρα, το επικίνδυνο παρελθόν του Τζο φαίνεται ότι τον πλησιάζει. Όταν ένας δολοφόνος αρχίζει να απειλεί τη συμμορία που διέπραξε το έγκλημα, ο Τζο συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος για να είναι ασφαλής η οικογένειά του είναι να επιστρέψει στο Λονδίνο, να έρθει σε επαφή με την παλιά του συμμορία και να βρουν την Νταϊάν.
Έρχεται στις 8 Νοεμβρίου.

brawn

"Brawn: Μια απίθανη ιστορία της Formula 1"

Ο Κιάνου Ριβς παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα έπη στην ιστορία της Φόρμουλα 1. Μέσα από τις αναμνήσεις του Ρος Μπρον και εμβληματικών προσωπικοτήτων των αγώνων ταχύτητας, όπως ο Τζένσον Μπάτον και ο Ρούμπενς Μπαρικέλο, αυτή η συναρπαστική σειρά τεσσάρων επεισοδίων φωτίζει κάθε πτυχή της ιστορίας. Παρακολουθήστε τη θαυμαστή διαδρομή της Brawn GP από την ίδρυσή της και μέσα από στρατηγικούς ελιγμούς και οικονομικές αναταράξεις, σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές εποχές στα χρονικά του αθλήματος.
Έρχεται στις 15 Νοεμβρίου.

inbetween

"Mr. Inbetween"

Το Mr. Inbetween είναι μια κωμική σειρά εμπνευσμένη από την καλτ ταινία "The Magician" και έχει ως κεντρικό άξονα τον Ρέι Σούσμιθ. Το να διαχειριστείς μια σχέση, γονικές υποχρεώσεις, φιλίες και έναν άρρωστο αδερφό ενώ δουλεύεις για να βγάλεις τα προς το ζην θα δυσκόλευαν τον οποιονδήποτε, αλλά ο Ρέι Σούσμιθ δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο καθώς είναι πληρωμένος εγκληματίας.
Έρχεται στις 22 Νοεμβρίου.

faraway

"Faraway Downs"

Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από μια Αγγλίδα αριστοκράτισσα, τη λαίδη Σάρα Άσλεϊ (Νικόλ Κίντμαν) που ταξιδεύει στην άλλη άκρη του κόσμου προκειμένου να έρθει αντιμέτωπη με τον δύστροπο σύζυγό της και να πουλήσει ένα ασυνήθιστο περιουσιακό στοιχείο: ένα ράντσο 4 εκατομμυρίων στρεμμάτων στην ενδοχώρα της Αυστραλίας. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, ένας αδίστακτος Αυστραλός γαιοκτήμονας, ο βασιλιάς Κάρνι (Μπράιαν Μπράουν), καταστρώνει ένα σχέδιο για να πάρει τη γη της και εκείνη ενώνει τις δυνάμεις της με έναν σκληροτράχηλο βοσκό (Χιου Τζάκμαν) προκειμένου να προστατεύσει την περιουσία της.
Έρχεται στις 26 Νοεμβρίου.

amhs

"American Horror Strories" 

Το "American Horror Stories" αποτελεί ένα spin-off της βραβευμένης και επιτυχημένης σειράς ανθολογίας των Ράιαν Μέρφι και Μπραντ Φάλτσακ, American Horror Story. Σε κάθε επεισόδιο της σειράς θα προβάλλεται και μια διαφορετική ιστορία τρόμου.
Έρχεται στις 29 Νοεμβρίου.

res dogs

"Reservation Dogs" (3η σεζόν)

Από τους Στέρλιν Χάρτζο και Τάικα Γουατίτι, η κωμική σειρά τριαντάλεπτων επεισοδίων "Reservation Dogs" ακολουθεί τη ζωή τεσσάρων αυτόχθονων εφήβων στην αγροτική Οκλαχόμα. Σ’ αυτόν τον κύκλο, οι Ρεζ Ντογκς βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Καλιφόρνια και πρέπει να βρουν έναν τρόπο να γυρίσουν σπίτι. Ο νέος κύκλος είναι γεμάτος από ταξίδια, σοβαρές συζητήσεις στην τουαλέτα, αναπάντεχους πατεράδες, οικοτροφεία, τον Μεγαλοπόδαρο, φήμες, εκδίκηση και συμφιλίωση.
Έρχεται στις 29 Νοεμβρίου.

doctor who

"Doctor Who" (Special Επεισόδια)

Τα τρία νέα επεισόδια, "Doctor Who", για την 60η επέτειο της σειράς, έρχονται από τις 25 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα. Τα νέα επεισόδια "The Star Beast" (25 Νοεμβρίου), "Wild Blue Yonder" (2 Δεκεμβρίου) και "The Giggle" (9 Δεκεμβρίου), επανενώνουν τον 14ο Doctor (Ντέιβιντ Τέναντ) και την Ντόνα Νόμπλ (Κάθριν Τέιτ), οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τον πιο τρομακτικό κακό, τον Toymaker, τον οποίο υποδύεται ο Νιλ Πάτρικ Χάρις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.