Όλες οι σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον μήνα με τον 5ο κύκλο του βραβευμένου «Fargo», τον 2ο κύκλο του αστυνομικού δράματος του BBC, «Time», και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

the english

"The English"

Η Αγγλίδα Κορνίλια Λοκ (Έμιλι Μπλαντ) φτάνει στην Αμερικανική Δύση του 1890 για να κυνηγήσει τον φονιά του γιου της. Στην πορεία, συναντά τον Ιλάι Γουίπ, πρώην ανιχνευτή του ιππικού, ο οποίος πηγαίνει στη Νεμπράσκα για να διεκδικήσει τη γη που του χρωστούν. Χτίζοντας μια απροσδόκητη φιλία, οι δυο τους διασχίζουν μία Αμερική γεμάτη εμπόδια, αίμα και βία ώστε να εκπληρώσουν τον σκοπό τους.
Πρεμιέρα το Σάββατο 11/11 στις 18.00, στο COSMOTE SERIES ΜΑRΑΤΗΟΝ HD.

traveller

"The Traveller" (3η σεζόν, Μέρος 1ο) 

Στη σύγχρονη Γαλλία, ένας εκκεντρικός πρώην αστυνομικός ξανανοίγει ανεξιχνίαστες υποθέσεις δολοφονιών, σε μια αποστολή να εντοπίσει τους ενόχους και να αποδώσει δικαιοσύνη για λογαριασμό των οικογενειών των άτυχων θυμάτων. 
Πρεμιέρα την Κυριακή 5/11 στις 23.00, στο COSMOTE SERIES HD. 

lawmen

"Lawmen: Bass Reeves"

Η σειρά βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και στη ζωή του θρυλικού Μπας Ριβς, που γεννήθηκε ως σκλάβος, αλλά κατόρθωσε να γίνει ο πρώτος Αφροαμερικανός Σερίφης δυτικά του ποταμού Μισσισσιππή. Ο αγώνας του για να φανεί αντάξιος της ευθύνης που έφερε ο ρόλος του, πολλές φορές είχε ηθικό και πνευματικό κόστος για την οικογένειά του. 
Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο 24 ώρες μετά την Αμερική, τη Δευτέρα 6/11 στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

bayern

"Bayern Munich: Rise of a Legend"

Το 1962, ο επιχειρηματίας Βίλχελμ Νεουντέκερ αναλαμβάνει την Μπάγερν, έναν σύλλογο χαμηλότερης κατηγορίας που ήταν αντιμέτωπος με την πτώχευση. Μαζί με τον γενικό διευθυντή Ρόμπερτ Σβαν, ξεκινούν να μεταμορφώνουν την ομάδα, αποφεύγοντας τους ακριβούς παίκτες και προτιμώντας νεαρά ταλέντα, καταφέρνοντας έτσι να φτάσουν στην επιτυχία. 
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά τη Γερμανία, τη Δευτέρα 20/11 στις 23.00, στο COSMOTE SERIES HD.

time

"Time" (2η σεζόν)

Φτάνοντας στις φυλακές Κάρλινγκφορντ την ίδια μέρα, οι Κέλσι, Όρλα και Άμπι βυθίζονται αμέσως σε έναν άγνωστο κόσμο, γεμάτο κινδύνους και βία. Παρά τις συνεχόμενες απειλές, ανακαλύπτουν ότι ο δεσμός που αναπτύσσουν μεταξύ τους θα τις βοηθήσει να τα βγάλουν πέρα.
Πρεμιέρα την Τρίτη 21/11 στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

fargo

"Fargo" (5η σεζόν) 

Η Ντόροθι "Ντοτ" Λυόν (Τζούνο Τεμπλ), μια φαινομενικά αθώα νοικοκυρά, μπαίνει σε μπελάδες με τις τοπικές αρχές. και γρήγορα βυθίζεται σε μια ζωή που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω. Σε πρώτο πλάνο και ο σερίφης Ρόι Τίλμαν (Τζον Χαμ), μαζί με τον γιο του Γκέιτορ (Τζο Κίρι) και τον αινιγματικό περιπλανώμενο Ολ Μαντς (Σαμ Σπρούελ) που κυνηγούν για χρόνια τη Ντοτ.
Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο 24 ώρες μετά την Αμερική, την Τετάρτη 22/11 στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

erynie

"Erinye"  

Ο Έντμουντ Ποπιέλσκι είναι ένας ντετέκτιβ με εξαιρετικά ανεπτυγμένη νοημοσύνη και σωματική δύναμη, ο οποίος βασανίζεται από επιληπτικές κρίσεις. Αυτό που κάνει τον Ποπιέλσκι ιδιαίτερο είναι τα οράματα που προκαλούνται από τις κρίσεις του και λειτουργούν προς όφελός του στις έρευνες που διεξάγει. Όπως και οι Ερινύες που επιθυμούν περισσότερο την εκδίκηση, έτσι και ο ίδιος δεν έχει κανένα έλεος.
Πρεμιέρα την Τετάρτη 29/11 στις 23.00, στο COSMOTE SERIES HD.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.