Όλα όσα θα δούμε τον Νοέμβριο στο Netflix

Δείτε τις καθηλωτικές νέες σειρές, τους νέους κύκλους επεισοδίων, τις νέες ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα μας κάνουν παρέα αυτόν τον μήνα στο Netflix.

the crown

Σειρές


cigarette girl

"Cigarette Girl"

Μια ταλαντούχα γυναίκα ξεκινά ένα ταξίδι αγάπης και αυτογνωσίας ενώ αψηφά το κατεστημένο της βιομηχανίας παρασκευής αρωματικών τσιγάρων στην Ινδονησία του '60.
Έρχεται στις 2/11.

all the light

"All the Light We Cannot See"

Τις τελευταίες ημέρες του Β' ΠΠ, οι δρόμοι μιας τυφλής Γαλλίδας και ενός Γερμανού στρατιώτη συγκρούονται. Βασισμένο στο βραβευμένο μπεστ σέλερ του Άντονυ Ντορ.
Έρχεται στις 2/11.

the tailor

"The Tailor" (3η σεζόν)

Τα αισθήματα του Πεγιάμι για την Εσβέτ δυναμώνουν και καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη τους και τη φιλία του με τον Ντιμίτρι.
Έρχεται στις 3/11.

selling sunset

"Selling Sunset" (7η σεζόν)

Οι μεσίτες παλεύουν να "κινήσουν" μια δύσκολη αγορά ακινήτων, αλλά οι διχόνοιες και οι ανοιχτοί λογαριασμοί ίσως γκρεμίσουν ό,τι έχουν χτίσει. Θα δείξουν ψυχραιμία;
Έρχεται στις 3/11.

ferry

"Ferry: The Series"

Απεγνωσμένος για χρήματα, ο Φέρι Μπάουμαν βλέπει μια μοναδική ευκαιρία μετά από μια σύλληψη που δημιουργεί μια κενή θέση ανάμεσα στους κορυφαίους ντίλερ της Μπραμπάντ.
Έρχεται στις 3/11.

criminal code

"Criminal Code"

Για να σπάσουν τον κώδικα στην έρευνα μιας εντυπωσιακής ληστείας, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους.
Έρχεται στις 14/11.

The Crown

"The Crown" (6η σεζόν, Μέρος 1ο)

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' αναλογίζεται την κληρονομιά και την καταγωγή της ενώ η Νταϊάνα μαγεύει τον κόσμο τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της κι η μοναρχία αμφισβητείται.
Έρχεται στις 16/11.

squid

"Squid Game: The Challenge"

456 παίκτες. 4.560.000 δολάρια. Ένας νικητής. Το παγκόσμιο φαινόμενο ζωντανεύει με παιχνίδια εμπνευσμένα από την πρωτότυπη σειρά και ολοκαίνουργιες δοκιμασίες.
Έρχεται στις 22/11.

virgin

"Virgin River" (5η σεζόν, Μέρος 2ο)

Η Μελ προσαρμόζεται σε νέο ρυθμό ζωής, ο Τζακ προσπαθεί να αναπτύξει την επιχείρησή του και η πόλη αντιμετωπίζει νέες απειλές καθώς τα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια.
Έρχεται στις 30/11.

Ταινίες


locked in

"Locked In"

Μια νοσοκόμα προσπαθεί να μάθει τα μυστικά των τραυμάτων μιας ασθενούς σε κώμα και ανακαλύπτει τον ανταγωνισμό, την απιστία, την προδοσία και τον φόνο πίσω από αυτά.
Έρχεται στη 1/11.

nyad

"NYAD"

Η Νταϊάνα Νάιαντ στα 60 της αποφασίζει να κατακτήσει ένα όνειρο ζωής: να κολυμπήσει από την Κούβα στη Φλόριντα, διασχίζοντας πάνω από 100 μίλια σε ανοιχτή θάλασσα.
Έρχεται στις 3/11.

the killer

"The Killer"

Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του –και τον εαυτό του– σε ένα διεθνές κυνηγητό εκδίκησης που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.
Έρχεται στις 10/11.

rustin

"Rustin"

Ο ακτιβιστής Μπάγιαρντ Ράστιν βιώνει ρατσισμό κι ομοφοβία ενώ προσπαθεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας των πολιτικών δικαιωμάτων με την Πορεία στην Ουάσινγκτον το 1963.
Έρχεται στις 17/11.

believer

"Believer 2"

Ένας ντετέκτιβ συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια πίσω από τη μεγαλύτερη οργάνωση ναρκωτικών της Ασίας και το αφεντικό της, με το οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς.
Έρχεται στις 17/11.

last call for insta

"Last Call for Istanbul"

Μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο οδηγεί δύο παντρεμένους σε μια αξέχαστη νύχτα στη Νέα Υόρκη γεμάτη έξαψη, πόθο και πειρασμό.
Έρχεται στις 24/11.

wedding games

"Wedding Games"

Όταν ο Άλεξ και η Εύα αποφασίζουν να ανταλλάξουν όρκους στο σημείο που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, διάφορα ξεκαρδιστικά λάθη ανατρέπουν το ταξίδι τους στην εκκλησία.
Έρχεται στις 24/11.

Nτοκιμαντέρ


sly

"Sly"

Η αγάπη του για τις ταινίες ξεκίνησε ως φυγή από τα δύσκολα παιδικά χρόνια. Το αουτσάιντερ που έγινε θρύλος του Χόλιγουντ, Σιλβέστερ Σταλόνε, αφηγείται την ιστορία του.
Έρχεται στις 3/11.

robbie

"Robbie Williams"

Μετά από 25 χρόνια μιας εκπληκτικής σόλο καριέρας, ο Ρόμπι αναπολεί τον νεότερο εαυτό του και σκέφτεται τη ζωή που πέρασε στο προσκήνιο.
Έρχεται στις 8/11.

twin flames

"Twin Flames: Οι Απατεώνες της Αιώνιας Αγάπης"

Ένα ζευγάρι έφτιαξε ένα κέντρο για να βρίσκουν οι άνθρωποι την αληθινή αγάπη. Τώρα, πρώην πιστοί μιλούν για τις δυσάρεστες πρακτικές που βίωσαν σε μια σειρά ντοκιμαντέρ.
Έρχεται στις 08/11.

the billionaire the butler

"The Billionaire, the Butler and the Boyfriend"

Πώς μια διαμάχη ανάμεσα στην πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου και την κόρη της προκάλεσε ένα εθνικό σκάνδαλο; Αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ αφηγείται όλη την ιστορία.
Έρχεται στις 8/11.

mob boss

"Πώς να Γίνεις Αρχιμαφιόζος"

Αυτός ο σκοτεινός, σατιρικός οδηγός εξερευνά την άνοδο και την πτώση των πιο διαβόητων αρχιμαφιόζων της ιστορίας και των τακτικών τους για να φτάσουν στην επιτυχία.
Έρχεται στις 14/11.

HIGH

"High on the Hog: Πώς η Αφροαμερικανική Κουζίνα Άλλαξε την Αμερική" (2η σεζόν)

Ο σεφ και συγγραφέας Στίβεν Σάτερφιλντ τρώει με μάγειρες και ακαδημαϊκούς και εξερευνά την ιστορία της κουζίνας των μαύρων και τη γευστική της συνεισφορά στην Αμερική.
Έρχεται στις 22/11.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.