"Faraway Downs": Ο Μπαζ Λoύρμαν επιστρέφει στην κινηματογραφική "Αυστραλία" για τη νέα σειρά του Hulu

H δραματική ταινία του 2008 γίνεται σειρά από τον ίδιο σκηνοθέτη, με την Νικόλ Κίντμαν και τον Χιού Τζάκμαν και πάλι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

faraway downs

Ο δημιουργός των "Moulin Rouge!", "The Great Gatsby" και "Elvis" επιστρέφει σε μια από τις πρώτες του ταινίες, το δράμα εποχής "Αυστραλία", και το μεταφέρει για την τηλεόραση σε μία σειρά 6 επεισοδίων. Το πρωταγωνιστικό ντούο της ταινίας, Νικόλ Κίντμαν και Χιού Τζάκμαν, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του για να αφηγηθεί εναλλακτικά την γνωστή ιστορία στη νέα σειρά του Hulu.

Με φόντο την Αυστραλία του 1939, το "Faraway Downs" αφηγείται την προσπάθεια της Βρετανής Λαίδης Σάρα Άσλεϊ (Κίντμαν) να σώσει το ράντζο του αποθανώντα άνδρα της. Πλάι της θα σταθεί ο ντόπιος "Drover" (Τζάκμαν) και η Νάλα, ένα αυτόχθον παιδί που κινδυνεύει από τη σκληρή πολιτική της κυβέρνησης η οποία στοχοποίησε τους ιθαγενείς, γνωστή πλέον ως "Stolen Generations". Οι τρεις τους θα βρεθούν συνοδοιπόροι ένα θυελλώδες ταξίδι που γίνεται ακόμα πιο δύσβατο λόγω του πολέμου, το οποίο θα κρατήσει συνολικά τέσσερα χρόνια. 

faraway downs

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο δημιουργός εξέφρασε την αρχική του ιδέα να χρησιμοποιήσει το επικό στυλ του "Όσα Παίρνει ο Άνεμος" σαν αναφορά για τη νέα του σειρά. Ανέφερε επίσης σχετικά με την ταινία του "Αυστραλία", στην οποία βασίζεται το "Faraway Downs", πως "υπήρχε και άλλος τρόπος για να αφηγηθεί αυτή η ιστορία, με περισσότερα επίπεδα, νοήματα, ακόμα και εναλλακτικά plot twists που μπορέσαμε να εξερευνήσουμε χάρη στο επεισοδιακό φορμά".  

Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ:

Το "Faraway Downs" θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Hulu στις 26 Νοεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμο και στο Disney+. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.