Η δραματική σειρά "Famagusta" ολοκληρώνει τα γυρίσματα και έρχεται στο ΜΕGA

Δείτε τις φωτογραφίες από τα ποικίλα σετ γυρισμάτων της νέας σειράς του MEGA, εμπνευσμένη από την τραγική τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

φαμαγθστα

Η ελληνική μυθοπλασία έχει επανέλθει εμπλουτίζοντας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με ποικίλες δραματικές σειρές που ανατρέχουν σε διάφορες ιστορικές πραγματικότητες του ελληνικού παρελθόντος. Το MEGA συμμετέχει σε αυτήν την ανανέωση καθώς ετοιμάζεται να φέρει τη νέα σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, "Famagusta". 

Εμπνευσμένη από τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974, η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που βιώνει τον ξεριζωμό από την πατρική γη, αφήνοντας πίσω του, την ημέρα της εισβολής στην Αμμόχωστο το τριών μηνών βρέφος του. Χρόνια αργότερα, αναζητώντας τις μαρτυρίες τραγικών πρωταγωνιστών της τουρκικής εισβολής για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ διεθνούς πλατφόρμας, ο πρωταγωνιστής της σειράς θα βρεθεί πιο κοντά από ποτέ στην αποκάλυψη της αλήθειας για την πραγματική του οικογένεια.

Ένα καστ έμπειρων και καταξιωμένων, αλλά και νεότερων και ταλαντούχων ηθοποιών (Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης), συμμετέχει στη νέα πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική παραγωγή, η οποία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των γυρισμάτων. O φωτογραφικός φακός βρέθηκε στα διάφορα σετ του "Famagusta" που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA:

famagusta

φαμαγκουστα

famagusta

famagusta


famagusta

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.

5+2 iconic μητέρες της μικρής οθόνης

Γιορτή της Μητέρας με επτά γυναικείους χαρακτήρες της τηλεόρασης που έδωσαν τη δική τους αξέχαστη πινελιά στον ρόλο της μητέρας.

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.