Η δραματική σειρά "Famagusta" ολοκληρώνει τα γυρίσματα και έρχεται στο ΜΕGA

Δείτε τις φωτογραφίες από τα ποικίλα σετ γυρισμάτων της νέας σειράς του MEGA, εμπνευσμένη από την τραγική τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

φαμαγθστα

Η ελληνική μυθοπλασία έχει επανέλθει εμπλουτίζοντας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με ποικίλες δραματικές σειρές που ανατρέχουν σε διάφορες ιστορικές πραγματικότητες του ελληνικού παρελθόντος. Το MEGA συμμετέχει σε αυτήν την ανανέωση καθώς ετοιμάζεται να φέρει τη νέα σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, "Famagusta". 

Εμπνευσμένη από τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974, η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που βιώνει τον ξεριζωμό από την πατρική γη, αφήνοντας πίσω του, την ημέρα της εισβολής στην Αμμόχωστο το τριών μηνών βρέφος του. Χρόνια αργότερα, αναζητώντας τις μαρτυρίες τραγικών πρωταγωνιστών της τουρκικής εισβολής για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ διεθνούς πλατφόρμας, ο πρωταγωνιστής της σειράς θα βρεθεί πιο κοντά από ποτέ στην αποκάλυψη της αλήθειας για την πραγματική του οικογένεια.

Ένα καστ έμπειρων και καταξιωμένων, αλλά και νεότερων και ταλαντούχων ηθοποιών (Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης), συμμετέχει στη νέα πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική παραγωγή, η οποία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των γυρισμάτων. O φωτογραφικός φακός βρέθηκε στα διάφορα σετ του "Famagusta" που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA:

famagusta

φαμαγκουστα

famagusta

famagusta


famagusta

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.