"Fellow Travelers": Ένα πολιτικό θρίλερ με έναν επικό γκέι έρωτα στο επίκεντρο

20ος αιώνας, Αμερική, Μακαρθισμός, Βιετνάμ, AIDS. Η επική ιστορία του Τόμας Μάλλον μεταφέρεται για την ΤV και έρχεται στο COSMOTE SERIES HD τέλη Οκτωβρίου.

fellow travelers

Ένας επικός έρωτας που άντεξε 40 δύσκολα χρόνια, κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο ασταθείς περιόδους του 20ου αιώνα της Αμερικής, στέκεται στο επίκεντρο της νέας limited σειράς του δημιουργού Ρον Ναϊσγουάνερ, σεναριογράφου του οσκαρικού "Φιλαδέλφεια". Ο Τζόναθαν Μπέιλι ("Bridgerton", "Broadchurch") και ο Ματ Μπόμερ ("White Collar", "Magic Mike") πρωταγωνιστούν ως ένα γκέι ζευγάρι που ξεκινά τη σχέση του το 1952, συγκεκριμένα τη νύχτα εκλογής του Ντουάιτ Αϊζενχάουερ.

Το "Fellow Travelers" βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τόμας Μάλλον και αποτελεί ένα συνδυασμό ιστορίας αγάπης και πολιτικού θρίλερ. Ο Χόκινς διατηρεί μια πολύ καλή θέση πίσω από τα φώτα της πολιτικής και ο Τιμ είναι ένας νέος άνδρας με ιδανικά. Οι δυο τους ξεκινούν κρυφά μια ρομαντική σχέση σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται ως μια από τις σκοτεινότερες περιόδους στην αμερικανική ιστορία, ορισμένη από την έξαρση του μακαρθισμού και τις ομοφοβικής ρητορικής. Η σειρά ακολουθεί τη σχέση τους μέσα από τις διαμαρτυρίες κατά του πολέμου στο Βιετνάμ τη δεκαετία του ‘60, τη χρήση ναρκωτικών το '70 και την κρίση του AIDS το '80.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ:

Το "Fellow Travellers" έρχεται από το Showtime, αποκλειστικά στο COSMOTE SERIES HD, στις 28/10 στις 22.00.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
09/05/2024

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.