Όλα όσα θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix

Νέες σειρές, νέοι κύκλοι επεισοδίων, πολυαναμενόμενες ταινίες, καθηλωτικές σειρές και ταινίες ντοκιμαντέρ, έρχονται αυτόν τον μήνα στη streaming πλατφόρμα.

NETFLIX

Σειρές
 

NETFLIX

"Lupin: Part 3"

Ενώ τα ΜΜΕ και η αστυνομία εστιάζουν στην Κλερ και τον Ραούλ, ο κυνηγημένος Ασάν καταστρώνει ένα σχέδιο για την προστασία τους, αλλά παλιοί εχθροί τον εμποδίζουν.
Έρχεται στις 5 Οκτωβρίου.

"Everything Now"

Ύστερα από μήνες στην ανάρρωση, η 16χρονη Μία γράφει μια λίστα με τις απόλυτες εφηβικές εμπειρίες που θέλει να ζήσει προκειμένου να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.
Έρχεται στις 5 Οκτωβρίου.

"DI4RIES: Season 2 Part 1"

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά κι η παρέα βρίσκεται σε μια νέα τρισδιάστατη αίθουσα. Ενώ τα συναισθήματα και οι σχέσεις δοκιμάζονται, θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι;
Έρχεται στις 10 Οκτωβρίου.

"The Fall of the House of Usher"

Ο Σάλι αναλαμβάνει τα ηνία, αναγκάζοντας τον Ντουσέιν να αποσυρθεί, αλλά η νέα πραγματικότητα συνοδεύεται από νέες προκλήσεις, απειλές και συνέπειες.
Έρχεται στις 12 Οκτωβρίου.

"I Woke Up A Vampire"

Στα 13α γενέθλιά της, η Κάρμι ανακαλύπτει ότι είναι τελικά μισή άνθρωπος μισή βαμπίρ – και ότι οι μυθικές δυνάμεις κάνουν το γυμνάσιο ακόμα πιο περίπλοκο.
Έρχεται στις 17 Οκτωβρίου.

THE FALL OF THE HOUSE

"Bodies"

Τέσσερις ντετέκτιβ. Τέσσερις χρονολογίες. Ένα θύμα. Για να σώσουν το μέλλον, θα πρέπει πρώτα να διαλευκάνουν τον φόνο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας.
Έρχεται στις 19 Οκτωβρίου.

"Neon"

Ένα επίδοξο αστέρι της ρεγκετόν μετακομίζει με τους φίλους του στο Μαϊάμι. Εκεί, συναντούν εμπόδια και προσγειώνονται στην πραγματικότητα καθώς κυνηγούν την επιτυχία.
Έρχεται στις 19 Οκτωβρίου.

"Elite" (Season 7)

Ο Ομάρ επιστρέφει. Ο Ιβάν είναι πληγωμένος. Η Ισαδόρα αντιμετωπίζει την επικίνδυνη οικογένειά της. Μπορούν οι μαθητές του Λας Ενθίνας να έχουν εμπιστοσύνη μεταξύ τους;
Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου.

"Surviving Paradise"

Μια νέα, εθιστική, διαγωνιστική σειρά ριάλιτι.
Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου.

"Tore"

Ένας ανώριμος 27χρονος χωρίς σκοπό έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον άγνωστο κόσμο του σεξ, των ναρκωτικών και της αυτογνωσίας μετά τον θάνατο του κολλητού του.
Έρχεται στις 27 Οκτωβρίου.

Ταινίες
 

NETFLIX

"Khufiya: Η Κατάσκοπος"

Όταν ένας χαφιές μιας υπηρεσίας πληροφοριών προκαλεί τη δολοφονία ενός μυστικού πράκτορα, ένας σκληρόπετσος κατάσκοπος τον καταδιώκει ανελέητα για να πάρει εκδίκηση.
Έρχεται στις 5 Οκτωβρίου.

"Ballerina"

Θρηνώντας για τον χαμό μιας κολλητής που δεν μπόρεσε να προστατέψει, μια πρώην σωματοφύλακας πάει να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της φίλης της: μια γλυκιά εκδίκηση.
Έρχεται στις 6 Οκτωβρίου.

"Fair Play"

Η σχέση ενός ζευγαριού ωθείται στα άκρα μετά από μια προαγωγή σε μια χρηματιστηριακή, η οποία ίσως φέρει στην επιφάνεια πολύ περισσότερα από τον πρόσφατο αρραβώνα τους.
Έρχεται στις 6 Οκτωβρίου.

OLD DADS

"Disco Inferno"

Ένα νεαρό ζευγάρι προκαλεί μια σκοτεινή παρουσία που διψά για το αγέννητο μωρό τους, καθώς ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στην πιο καυτή ντίσκο του Λος Άντζελες.
Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου.

"Kandasamys: The Baby"

Τα πεθερικά πηγαίνουν στον Μαυρίκιο για τη γέννηση του εγγονιού τους και προκαλούν αστείους μπελάδες στην τέταρτη ταινία του franchise "Οικογένεια Καντασάμι".
Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου.

"Old Dads"

Σ' αυτήν την κωμωδία, τρεις μεσήλικες μπαμπάδες καταλαβαίνουν πόσο δυσκολεύονται να συντονιστούν με έναν κόσμο γεμάτο μιλένιαλ CEO και ισχυρές διευθύντριες νηπιαγωγείων.
Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου.

"Pain Hustlers"

Οι πωλήσεις φαρμακευτικών προϊόντων ίσως λύσουν τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς της. Μήπως όμως τελικά το αμερικανικό όνειρο της κοστίσει τα πάντα;
Έρχεται στις 27 Οκτωβρίου.

Ντοκιμαντέρ
 

THE DEVIL ON TRIAL

"Beckham"

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, από το ταπεινό του ξεκίνημα έως την παγκόσμια ποδοσφαιρική του δόξα.
Έρχεται στις 4 Οκτωβρίου.

"The Devil on Trial"

Ένα δαιμονισμένο αγόρι. Εξορκισμοί. Φόνος. Και η πρώτη –και μοναδική– φορά που ο "δαιμονισμός" χρησιμοποιήθηκε ως λόγος για επίκληση σε δίκη για φόνο στις ΗΠΑ.
Έρχεται στις 17 Οκτωβρίου.

"Life on Our Planet"

Η απίστευτη ιστορία του επικού ταξιδιού 4 δισ. ετών της ζωής στη Γη ζωντανεύει σε μια σειρά από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και την ομάδα πίσω από το "Ο Πλανήτης μας".
Έρχεται στις 25 Οκτωβρίου.


Μη χάσετε επίσης
 

NETFLIX

"Οι Ζωντανοί Νεκροί The Walking Dead: Season 11 Part 3" (1/10)
"Wolf" (2/10)
"Maybe Baby" (2/10)
"The Lost City" (6/10)
"Gemini Man" (10/10)
"Scary Movie", "Scary Movie 2", "Scary Movie 3", "Chicken Run", "Love Actually", "Secret Window", The Dictator, "Secret Window" (14/10)
"Belfast" (26/10)
"Step Up" (29/10)
"Lara Croft: Tom Raider", "13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi" (31/10)
 

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.