"Ο Γιατρός": Το νέο ιατρικό δράμα με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ήρθε στον Alpha

Η νέα σειρά του Alpha, εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία, έκανε πρεμιέρα χθες, 1 Οκτωβρίου, ενώ σήμερα στις 22.40 θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο.

γιατρός

Πώς είναι να διαγράφονται ξαφνικά κομμάτια της ταυτότητας κάποιου; Πώς μπορεί να ζει χωρίς τις αναμνήσεις του; Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του  εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό έχει να διαχειριστεί "Ο Γιατρός", στην ομώνυμη δραματική σειρά του Alpha, η οποία έκανε πρεμιέρα την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου. Σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου και απόδοση σενραρίου Παναγιώτη Ιωσηφέλη, η σειρά πρόκειται για ένα ιατρικό δράμα με στοιχεία "House" και "The Good Doctor".

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρωταγωνιστεί ως Ανδρέας Βρεττός, ένας κορυφαίος γιατρός και διευθυντής παθολογίας σε ένα απ’ τα καλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας. Χωρισμένος, με βαρύ παρελθόν και αυστηρός στη δουλειά του, βλέπει τη  ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή -που πέθανε από ιατρικό λάθος- τον πυροβολεί. Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά λόγω της σφαίρας παθαίνει αμνησία, χάνοντας μέσα σε μια στιγμή τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του. Ξαναγίνεται ο εαυτός του δώδεκα χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν ένας απλός γιατρός, παντρεμένος και ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Ο κόσμος του διαλύεται όταν μαθαίνει ότι όλα έχουν αλλάξει. Μην έχοντας άλλη επιλογή από το αποδεχτεί την αλήθεια αποφασίζει ότι η μόνη λύση είναι να ενώσει πάλι την οικογένειά του και ν’ αρχίσει ξανά απ’ την αρχή.

ο γιατρός

"Είναι μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα" λέει ο Κ.Μαρκουλάκης. "Υποδύομαι έναν σούπερ ντούπερ γιατρό, ο καλύτερος γιατρός στο είδος του στις διαγνώσεις, ο οποίος, ταυτόχρονα  είναι αρκετά ψυχρός και αλαζονικός, κρατώντας μία απόσταση από τους ασθενείς του. [...] Μετά τον πυροβολισμό θα αρχίσει να ανακαλύπτει το παρελθόν του, και μαθαίνουμε κι εμείς μαζί με εκείνον τι έχει συμβεί στο παρελθόν του και τον οδήγησε να γίνει εκείνο το πρόσωπο που ήταν όταν πυροβολήθηκε. Δεν θα ήθελε ποτέ να γυρίσει σε αυτού του είδους τον χαρακτήρα που ήταν".

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αντώνης Μυριαγκός, Αλέξανδρος Κώχ, Γωγώ Kαρτσάνα, Ρένα Κυπριώτη, Μαριέλλη Μανουδάκη και Εφη Κάντζα, ενώ σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί guests.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ:


Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς προβάλλεται σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 22.40, ενώ η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, την ίδια ώρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το κανάλι και η ώρα της αποψινής αναμέτρησης ΑΕΚ – ΟΦΗ για το Super Cup (12/08)

Ραντεβού στο Παγκρήτιο Στάδιο δίνουν απόψε οι ομάδες της ΑΕΚ και του ΟΦΗ, καθώς θα αναμετρηθούν για το Super Cup.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/08/2026

UEFA Super Cup: Πού θα δούμε το αποψινό (12/08) Παρί Σεν Ζερμέν - Άστον Βίλα

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης αντιμετωπίζει την κάτοχο του UEFA Europa League για το UEFA Super Cup, σε μια αναμέτρηση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Σειρές μιας σεζόν για binge-watching στις διακοπές

Σε πλοίο, ΚΤΕΛ, ή στον καναπέ, αυτές οι σειρές μιας σεζόν σου προσφέρουν γρήγορη θέαση στις διακοπές σου, χωρίς να σε αφήσουν σε αγωνία για τη δεύτερη σεζόν.

Τι γνωρίζουμε για το νέο σουηδικό θρίλερ του Netflix

Μυστήριο, δολοφονίες αστυνομικών και μια δύσκολη σχέση πατέρα και γιου στη νέα σκανδιναβική σειρά που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες.

Απόψε (12/08) στην TV: Μια επική ιστορία φιλίας, προδοσίας και απωλειών

Ο Νούντλς επιστρέφει στις αναμνήσεις της ζωής του, από τα παιδικά χρόνια στους δρόμους της Νέας Υόρκης μέχρι την άνοδο και την πτώση της συμμορίας του.

Σαββατοκύριακα στην TV παρέα με προϊστορικά πλάσματα

Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο ερευνά έναν μυστηριώδη θαλάσσιο θηρευτή, ενώ ο παλαιοντολόγος Σκοτ Πέρσονς αναζητά τα ίχνη χαμένων προϊστορικών γιγάντων.

Με αφιέρωμα στο Ertflix το αντίο της ΕΡΤ στον Νίκο Καλογερόπουλο

Με την εμβληματική σειρά "Στο Κάπινγκ", αλλά και την ταινία "Μάθε Παιδί μου Γράμματα" η ΕΡΤ τιμά τον σπουδαίο ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή.