"Ο Γιατρός": Το νέο ιατρικό δράμα με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ήρθε στον Alpha

Η νέα σειρά του Alpha, εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία, έκανε πρεμιέρα χθες, 1 Οκτωβρίου, ενώ σήμερα στις 22.40 θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο.

γιατρός

Πώς είναι να διαγράφονται ξαφνικά κομμάτια της ταυτότητας κάποιου; Πώς μπορεί να ζει χωρίς τις αναμνήσεις του; Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του  εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό έχει να διαχειριστεί "Ο Γιατρός", στην ομώνυμη δραματική σειρά του Alpha, η οποία έκανε πρεμιέρα την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου. Σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου και απόδοση σενραρίου Παναγιώτη Ιωσηφέλη, η σειρά πρόκειται για ένα ιατρικό δράμα με στοιχεία "House" και "The Good Doctor".

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρωταγωνιστεί ως Ανδρέας Βρεττός, ένας κορυφαίος γιατρός και διευθυντής παθολογίας σε ένα απ’ τα καλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας. Χωρισμένος, με βαρύ παρελθόν και αυστηρός στη δουλειά του, βλέπει τη  ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή -που πέθανε από ιατρικό λάθος- τον πυροβολεί. Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά λόγω της σφαίρας παθαίνει αμνησία, χάνοντας μέσα σε μια στιγμή τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του. Ξαναγίνεται ο εαυτός του δώδεκα χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν ένας απλός γιατρός, παντρεμένος και ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Ο κόσμος του διαλύεται όταν μαθαίνει ότι όλα έχουν αλλάξει. Μην έχοντας άλλη επιλογή από το αποδεχτεί την αλήθεια αποφασίζει ότι η μόνη λύση είναι να ενώσει πάλι την οικογένειά του και ν’ αρχίσει ξανά απ’ την αρχή.

ο γιατρός

"Είναι μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα" λέει ο Κ.Μαρκουλάκης. "Υποδύομαι έναν σούπερ ντούπερ γιατρό, ο καλύτερος γιατρός στο είδος του στις διαγνώσεις, ο οποίος, ταυτόχρονα  είναι αρκετά ψυχρός και αλαζονικός, κρατώντας μία απόσταση από τους ασθενείς του. [...] Μετά τον πυροβολισμό θα αρχίσει να ανακαλύπτει το παρελθόν του, και μαθαίνουμε κι εμείς μαζί με εκείνον τι έχει συμβεί στο παρελθόν του και τον οδήγησε να γίνει εκείνο το πρόσωπο που ήταν όταν πυροβολήθηκε. Δεν θα ήθελε ποτέ να γυρίσει σε αυτού του είδους τον χαρακτήρα που ήταν".

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αντώνης Μυριαγκός, Αλέξανδρος Κώχ, Γωγώ Kαρτσάνα, Ρένα Κυπριώτη, Μαριέλλη Μανουδάκη και Εφη Κάντζα, ενώ σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί guests.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ:


Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς προβάλλεται σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 22.40, ενώ η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, την ίδια ώρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.