Μεγάλο αφιέρωμα "Female Heroes" στο Vodafone TV

Σειρές και ταινίες που αγαπήθηκαν μέσα από τις γυναικείες ιστορίες που αφηγούνται έρχονται στο Vodafone TV. Δείτε τα highlights του fem αφιερώματος.

KILLING EVE

"Βασίλισσα της Νέας Υόρκης"

Tο ανεξάρτητο και πρόσφατα βραβευμένο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ντοκιμαντέρ της Βάλερι Κοντάκος, πρόκειται για ένα πορτρέτο της εβραϊκής καταγωγής Θεσσαλονικιάς Τσέρι Γουίλσον, η οποία στο Μανχάταν των 70s έστησε μια μίνι αυτοκρατορία από κινηματογραφικές αίθουσες πορνό. 

"Killing Eve” 

Μετά το "Fleabag" η Φίμπι Γουόλερ Μπριτζ επιστρέφει με αυτήν την εναλλακτική κατασκοπική ιστορία στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζόντι Κόμερ ως Βιλανέλ, μία γοητευτική κατά συρροήν δολοφόνος με καταγωγή από τη Ρωσία, ενώ η Σάντρα Ο είναι η Ιβ, μια αστυνομικός που παθαίνει εμμονή τόσο με την υπόθεση των φόνων όσο και με την εκτελέστρια τους. Οι δυο τους συμμετέχουν σε ένα ατελείωτο κυνηγτό εντός και εκτός συνόρων, αναπτύσσοντας μία σχέση αλληλοεξάρτησης. Mεγάλο plus: Η Φιόνα Σο είναι εξαιρετική στον ρόλο της επικεφαλής της ΜΙ6.
Από το BBC America.

"Sex and The City” 

Η αγαπημένη γυναικεία παρέα που σημάδεψε τα 90s και εισήγαγε την έννοια sisterhood για τα καλά στο λεξιλόγιο της αμερικανικής τηλεόρασης, μια σειρά που εμπνέει το binge-watching και την επανάληψη όσο λίγες. Κάρι, Σαμάνθα, Μιράντα και Σάρλοτ, έρωτες, καυγάδες, αφοπλιστική ειλικρίνια και η φιλία σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Από τo ΗΒΟ.

GIRLS

"Girls” 

Σκεφτείται το "Sex and The City”, 20 χρόνια αργότερα. Πάλι σε συνεργασία με το ΗΒΟ, η σειρά της Λένα Ντάναμ με φόντο της σύγχρονη Νέα Υόρκη και τέσσερις μιλένιαλ πρωταγωνίστριες, κυκλοφόρησε το 2012, ξεχώρισε για την πρωτοφανώς ρεαλιστική αναπαράσταση του γυμνού σώματος και της σεξουαλικότητας, και δυσκόλεψε το κοινό παρουσιάζοντας τέσσερις χαρακτήρες με τους οποίους κανείς δε θέλει -κι όμως δεν μπορεί παρά- να ταυτιστεί. Mεγάλο plus: O Άνταμ Ντράιβερ στον πρώτο του μεγάλο ρόλο.
Από τo ΗΒΟ.  

"Olive Kitteridge” 

Η Τζέιν Άντερσον υπογράφει το σενάριο για την τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος της Ελίζαμπεθ Στράουτ για το ΗΒΟ, και η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Όλιβ Κίτεριτζ είναι μία αυστηρή καθηγήτρια, μία στεγνή μητέρα, μία αποστασιοποιημένη σύζυγος, μία κουρασμένη γυναίκα. Μια συγκινητική προσωπογραφία ενός σκληρού γυναικείου χαρακτήρα που δύσκολα κερδίζει τη συμπάθεια του κοινού, αλλά διακριτικά διεκδικεί την συμπόνια του. 
Από τo ΗΒΟ.

Θα δούμε επίσης...
 

Από την Warner τη Lady Gaga στο "Ένα Αστέρι Γεννιέται"και τη κλασική ανάγνωση του Ελία Καζάν στο "Λεωφορείο ο Πόθος", ενώ από το Disney+ το κλασικό πια "Pretty Woman” με την Τζούλια Ρόμπερτς, την υπερηρωική "Captain Marvel” και τις εξαιρετικά επιτυχημένες εισπρακτικά και καλλιτεχνικά ταινίες "Ψυχρά κι Ανάποδα" και "Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ".
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".