H Έμα Στόουν έρχεται στην ΤV με το ιδιόρρυθμο "Τhe Curse"

Δείτε το teaser της νέας κωμικής σειράς του Νέιθαν Φίλντερ για το Showtime και την Α24 που έρχεται στο streaming στις 10 Νοεμβρίου.

the curse

Mετά το σαρωτικό και βραβευμένο με τον φετινό Χρυσό Λέοντα "Poor Things" και πριν τα Όσκαρ του 2024, η Έμα Στόουν κάνει στάση στην τηλεόραση μέσω ενός ακόμα εναλλακτικού πρότζεκτ. Η 10 επεισοδίων κωμική σειρά "The Curse" έρχεται στη streaming πλατφόρμα του Showtime και της Paramount+ στις 10 Νοεμβρίου και θα προβληθεί δυο μέρες αργότερα στην αμερικανική τηλεόραση. Όλα αυτά αφού πρώτα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο επερχόμενο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης, στις 12 Οκτωβρίου, με τα τρια πρώτα επεισόδια.

Ένα ιντριγκαδόρικο τηλεοπτικό εγχείρημα της Α24 και του Showtime, το οποίο παίζει με τα όρια της μυθοπλασίας, του ντοκιμαντέρ και της reality TV, το "The Curse" φέρει την υπογραφή του Καναδου κωμικού Νέιθαν Φίλντερ ("The Rehearsal", "How to With John Wilson") και του ηθοποιού/σεναριογράφου/σκηνοθέτη Μπένι Σάφντι ("Uncut Gems"). O Φίλντερ και η Στόουν πρωταγωνιστούν ως ένα ελιτίστικο ζευγάρι που συμμετέχουν σε μία εκπομπή reality, της οποίας την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σάφντι. 

Δείτε το teaser της σειράς εδώ:

Η αρχική πλοκή θέλει το νέο ζευγάρι επιχειρηματιών να αναλαμβάνει ένα νέο πρότζεκτ στο Νέο Μεξικό, όπου επεμβαίνουν στα τοπικά σπίτια μετατρέποντας τα σε οικολογικές κατοικίες. Το πρότζεκτ αυτό αποτελεί και το θέμα του reality του Σάφντι, ο οποίος ως παραγωγός ακολουθεί τους χαρακτήρες των Φίλντερ και Στόουν, ενώ το κοινό παρακολουθεί τα μέσα και τα έξω των γυρισμάτων. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".