Το μαγευτικό "Aftersun" κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV

Το βρετανικό ντεμπούντο της Σάρλοτ Γουέλς έρχεται αύριο, 22/9, στην Cosmote TV και το ακολουθεί μία σειρά από πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές πρεμιέρες.

aftersun

Το πέρα για πέρα τρυφερό "Aftersun" που συγκίνησε το παγκόσμιο κοινό, ανέδειξε το πολυσχιδές ταλέντο της Σκωτσέζας δημιουργού Σάρλοτ Γουέλς και χάρισε στον Πολ Μεσκάλ την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ, κάνει πρεμιέρα αύριο, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00.

Διαβάστε Επίσης

Μία ιστορία ενηλικιώσης και μία εσωστρεφής διερεύνηση της σχέσης πατέρα-κόρης, το "Aftersun" είναι μία κατάθεση κατακερματισμένων αναμνήσεων της πρωταγωνίστριας η οποία επιστρέφει νοσταλγικά, αλλά και επώδυνα, στο παρελθόν της. Η 11χρονη Σόφι (Φράνκι Κόριο) και ο 30χρονος πατέρας της, Κάλουμ, περνούν κάποιες καλοκαιρινές μέρες στην Τουρκία, οι οποίες θα είναι και οι τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές που πέρασαν μαζί, αυτές που καθόρισαν τον τρόπο που έχει εγγραφεί μέσα της η πατρική αυτή φιγούρα. Έχοντας λίγο χρόνο στη διάθεσή τους (η Σόφι ζει στο Εδιμβούργο με την μητέρα της), πατέρας και κόρη προσπαθούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον, τα καταφέρνουν, αποτυγχάνουν, θυμώνουν και μετανιώνουν, και η ταινία καταλήγει να εμβαθύνει ταυτόχρονα στον εσωτερισμό και των δυο αλλά και στην πολύπλοκη μεταξύ τους σχέση. 

aftersun

Η Cosmote TV φέρνει αύριο το πολυβραβευμένο "Αftersun", ενώ ακολουθούν εξίσου πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, όπως αυτή του βραβευμένου στις Κάννες "The Eight Mountains" από τον Βέλγο Φέλιξ Βαν Γκρόνινγκεν και την Σάρλοτ Βαντέρμερς, μια ταινία-ύμνος στην ανδρική φιλία, του υποψήφιου για Όσκαρ "ΕΟ" και της δραματικής ταινίας "Α Good Person" με τον Μόργκαν Φρίμαν και την Φλόρενς Πιού.

Η νέα σεζόν στην Cosmote TV εμπλουτίζεται από επιπλέον δυνατούς τίτλους που αναμένονατι, το "The Covenant" του Γκάι Ρίτσι με τον Τζέικ Τζίλενχαλ, το "80 for Brady" με την Τζέιν Φόντα, το οσκαρικό "Living" με τον Μπιλ Νάι, το "Mafia Mamma" με τις Μόνικα Μπελούτσι και Τόνι Κολέτ, το "Kandahar" με τον Τζέραλντ Μπάτλερ και το γαλλικό blockbuster "The Three Musketeers: D’Artagnan"

Δείτε το τρέιλερ του "Aftersun" εδώ:

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Διπλή πρεμιέρα απόψε για "The Simpsons" και "Bob’s Burgers" στο FX

Η Παρασκευή αποκτά ξεχωριστό τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αφού δύο από τις πιο αγαπημένες animated σειρές όλων των εποχών επιστρέφουν με νέους κύκλους επεισοδίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Το γυναικείο queerness του Pluribus είναι ένα από τα καλύτερα στοιχεία του

Πώς ο δημιουργός Βινς Γκίλιγκαν κατάφερε να ξεφύγει από τα στερεότυπα και να παρουσιάσει ένα αξιοπρόσεκτο πορτρέτο της γυναικείας queer ταυτότητας.

Στο "Σπόρο", οι άνθρωποι μεταμορφώνουν τους τόπους τους

Από τις Σέρρες στα Χανιά κι από τα Τζουμέρκα στην Αμοργό, ο "Σπόρος" αποτελεί μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ -στην ΕΡΤ3 και το ERTFLIX- και ανακαλύπτει ανθρώπους που παίζουν εντός έδρας μέσα από τη γνώση και την καινοτομία.

Οι ταινίες που θα δούμε τον Δεκέμβριο στο Netflix

Πρεμιέρες που μπαίνουν δυνατά στη γιορτινή περίοδο, μεγάλα ονόματα σε νέες παραγωγές και μια σειρά από ταινίες και ντοκιμαντέρ που κλείνουν τη χρονιά θεαματικά.

Απόψε (5/12) στην TV: Marvel και Disney για όλη την οικογένεια

Ο Iron Man συναντάει την Έλσα απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (4/12) στην TV: Δύο ταινίες με μυστικούς πράκτορες

Ταινίες με δράση και περιπέτεια απόψε στην ελληνική TV.

Tα ντοκιμαντέρ που θα δούμε στο Netflix τον Δεκέμβριο

Updates στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming κατά τον τελευταίο μήνα του 2025.