ΣΚ στην ΕΡΤ3 αφιερωμένο στο γαλλικό σινεμά

Η ΕΡΤ3 εμπλουτίζει τα απογεύματα αυτού του ΣΚ, 16 και 17 Σεπτεμβρίου, με δύο ταινίες του σύγχρονου γαλλικού κινηματογράφου.

ert3

"Μήπως Είναι Έρωτας"

Μια ξεχωριστή ρομαντική ταινία με κωμικά στοιχεία κι ένα ζευγάρι ηθοποιών, τους Sandrine Bonnaire και Vincent Lindon, που αν και παίζουν ξανά μαζί μετά από είκοσι περίπου χρόνια, έχουν τέλεια χημεία μεταξύ τους και γοητεύουν με την ερμηνεία τους. Ο Λούκας, απογοητευμένος από τις γυναίκες και τις προηγούμενες, προσωπικές του σχέσεις, αναθέτει σε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ να ερευνήσει την άγνωστη γλύπτρια. Έτσι, μαθαίνει ότι ζει μόνη. Θα μάθει, ποτέ, η Έλσα ότι η ζωή της είναι υπό παρακολούθηση; 
Προβάλλεται το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 16.30.

ert3

"100% Βιολογικό"

Η Μαρί, μια 30χρονη μαία, μαθαίνει ότι είναι έγκυος από τον φίλο της Τομά Ντουμπρέιγ , έναν 30χρονο φυσιοθεραπευτή, που μένει  στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού. Αποφασίζει αμέσως να πάει στη Χώρα των Βάσκων για να πει τα νέα στον πατέρα της, τον Γκάμπι Μορένο, έναν Βάσκο αλλαντοπώλη. Η Μαρί, μια 30χρονη μαία, μαθαίνει ότι είναι έγκυος από τον φίλο της Τομά Ντουμπρέιγ , έναν 30χρονο φυσιοθεραπευτή, που μένει  στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού. Αποφασίζει αμέσως να πάει στη Χώρα των Βάσκων για να πει τα νέα στον πατέρα της, τον Γκάμπι Μορένο, έναν Βάσκο αλλαντοπώλη. Βάσκος αλλαντοπώλης εναντίον Παριζιάνου χορτοφάγου, ποιος από τους δύο θα προσηλυτίσει τον άλλον στη διατροφή του; Για το καλό της Μαρί και της οικογένειας Μορένο, θα καταφέρουν πατέρας και γαμπρός να ζήσουν μαζί χωρίς να αλληλοσκοτωθούν;
Προβάλλεται την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 16.30.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.