"Στα Σύρματα": Πρεμιέρα στο ERTFLIX πριν το ταξίδι της σειράς στην ΕΡΤ1 - Updated

Aναβάλλεται η πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ1. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΡΤ.

στα σύρματα

Λίγο πριν από τη τηλεοπτική πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 στις 15 Σεπτεμβρίου, ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς "Στα σύρματα" στο ERTFLIX. Προς το παρόν αναβάλλονται και οι δύο πρεμιέρες.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Λόγω της πρωτοφανούς δοκιμασίας που περνούν χιλιάδες συνάνθρωποί μας, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel και καθώς ακόμα οι αποστολές διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη, η ΕΡΤ αναβάλει τη μετάδοση της πρεμιέρας της κωμικής σειράς "Στα σύρματα", που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 στο ERTFLIX, καθώς και την τηλεοπτική πρεμιέρα, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, στην ΕΡΤ1.
Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τις ημερομηνίες μετάδοσης της σειράς.

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Σε σενάριο Χάρη Μαζαράκη και Νίκου Δημάκη και σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη, η ιστορία ακολουθεί το ταξίδι του Σπύρου Καταραχιά (Θανάσης Τσαλταμπάσης), ο οποίος –ύστερα από μια οικονομική απάτη– καταδικάζεται σε πέντε χρόνια φυλάκισης και οδηγείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Στη φυλακή γνωρίζει τον Ιούλιο Ράλλη (Ιβάν Σβιτάιλο), έναν βαρυποινίτη με σκοτεινό παρελθόν. Μεταξύ τους δημιουργείται μια ιδιάζουσα σχέση. Στο μεταξύ, η Άννα Ρούσου (Βίκυ Παπαδοπούλου), μια μυστηριώδης κοινωνική λειτουργός, εμφανίζεται και συστήνει στους έγκλειστους ένα πρόγραμμα εκτόνωσης θυμού, που ονομάζει "Στα σύρματα", εννοώντας όχι μόνο τα σύρματα της φυλακής αλλά και εκείνα των τηλεφώνων. Έτσι, ζητάει από τον διευθυντή να της παραχωρήσει κάποιους κρατούμενους, ώστε να τους εκπαιδεύσει και να τους μετατρέψει σε καταδεκτικούς τηλεφωνητές, στους οποίους ο έξω κόσμος θα βγάζει τα εσώψυχά του και θα ξεσπά τον συσσωρευμένο θυμό του.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρανιώτης, Πάνος Σταθακόπουλος, Τάσος Παλαντζίδης, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Ανδρέας Ζήκουλης, Κώστας Πιπερίδης, Δημήτρης Μαζιώτης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Στέλιος Ιακωβίδης, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Γιάννα Σταυράκη, Δημήτρης Καμπόλης, Λουκία Φραντζίκου,  Γεωργία Παντέλη, Σουζάνα Βαρτάνη, Εύα Αγραφιώτη, Γιώργος Κατσάμπας, Κρις Ραντάνοφ, Χάρης Γεωργιάδης, Τάκης Σακελλαρίου, Γιάννης Κατσάμπας, Συμεών Τσακίρης και Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.