"Το Ναυάγιο": Το εντυπωσιακό τρέιλερ που υπόσχεται μία καθηλωτική σειρά

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega, μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή, γνωρίζουμε καλύτερα τους χαρακτήρες της συγκλονιστικής ιστορίας.

ναυάγιο

Η νέα σειρά του Mega ανοίγει ένα νοσταλγικό παράθυρο στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60, για να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης και καρμικών συμπτώσεων. Στο επίκεντρο της ιστορίας εντοπίζεται ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας: Το ναυάγιο του "Ηράκλειον" στη Φαλκονέρα που συνέβη στις 8 Δεκεμβρίου 1966. Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Χαριτίδη και το καθηλωτικό σενάριο του Γιώργου Κόκουβα

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Mega, γνωρίζουμε τους 4 πρωταγωνιστές της σειράς: Η νεαρή και αισιόδοξη Ειρήνη Κασσιμάτη (Αναστασία Παντούση) ασχολείται με την αρωματοποιία και είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Κασσιμάτη (Γιώργος Χρυσοστόμου). Μαζί ζουν στα Κύθηρα, και επιβιβάζονται στο μοιραίο πλοίο για ένα ταξίδι που θα άνοιγε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες για την Ειρήνη. Από την άλλη, ο Πέτρος Κωνσταντάκης (Έκτορας Λιάτσος), ένας αγρότης από την Κρήτη, επιβιβάζεται στο πλοίο σε μία προσπάθεια διαφυγής στην οποία τον ωθεί ένα ένοχο μυστικό. Τέλος, ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύεται τον υψηλόβαθμο αξιωματικό του Λιμενικού Ιπποκράτη Πανόπουλο, ο οποίος θα βρεθεί τη νύχτα του ναυαγίου στο "σημείο μηδέν" στην απέλπιδα προσπάθεια εντοπισμού και διάσωσης επιβαινόντων.

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς του Mega εδώ:

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
25/04/2024

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.