Οι ταινίες που θα δούμε αυτο το Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ3

Το Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ3 έχει δράμα, με δύο ταινίες αμερικάνικης και ιρλανδικής παραγωγής.

ΕΡΤ3

Δύο δραματικές ταινίες προβάλλει η ΕΡΤ3 το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Αυγούστου. Το φιλμ αμερικανικής παραγωγής "Ντάρλινγκ”, μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’60, σε σκηνοθεσία Τζον Σλέσιντζερ και το ιρανοκαναδικό δράμα "Εκεί που πέφτει η βροχή”, εμπνευσμένο από αμφιλεγόμενες ιατρικές-ηθικές ανησυχίες.

Σάββατο 26 Αυγούστου
10:00μ.μ | Ντάρλινγκ

Ασπρόμαυρο, ρομαντικό δράμα παραγωγής Η.Π.Α. 1965.
Μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’60, που χάρισε το Όσκαρ στην πρωταγωνίστριά του Τζούλι Κρίστι κι έκανε διεθνώς γνωστό τον σκηνοθέτη Τζον Σλέσιντζερ.

Διαβάστε Επίσης

 Ξεκινώντας από έναν επιτυχημένο τηλεοπτικό δημοσιογράφο, ένα νεαρό μοντέλο χρησιμοποιεί τους άνδρες για να ανέβει επαγγελματικά στο γεμάτο προκλήσεις Λονδίνο του ΄60. Η νεαρή Νταϊάνα Σκοτ είναι αποφασισμένη να κατακτήσει όλα όσα ονειρεύεται στη ζωή της. Με όπλο την ομορφιά της, γοητεύει  όσους άντρες συναντά, αντιμετωπίζοντάς τους σαν σκαλοπάτια στη σκάλα που οδηγεί στην εκπλήρωση των στόχων της. Δυστυχώς για εκείνη, η "κορυφή" είναι μια ακαθόριστη ιδέα και το κόστος κατάκτησης αυτής της φαντασίωσης ενδέχεται να είναι πολύ βαρύ. Τελικά, η ισορροπία των σχέσεων δεν είναι τόσο σταθερή όσο πιστεύει και οι ρόλοι του θύτη και του θύματος δεν είναι δεδομένοι.

ΕΡΤ3

Κυριακή 27 Αυγούστου
11:00μ.μ | Εκεί Που Πέφτει η Βροχή /The Rain Fall Where It Will

Δραματική ταινία παραγωγής Ιράν/Καναδά 2020.
Η Σάρα είναι μια αξιοσέβαστη νοσοκόμα σε ένα απ’ τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Τεχεράνης, όπου αναλαμβάνει την φροντίδα των ασθενών που δεν έχουν ελπίδες ανάρρωσης, δίνοντας τέλος σε αυτούς που υποφέρουν, ακόμα κι αν οι οικογένειες τους δεν το γνωρίζουν. Όλα πάνε καλά γι’ αυτήν, μέχρι που της ζητείται να προσφέρει κατ’ οίκον  νοσηλεία σε έναν ασθενή, που ζει στη βίλα του κοντά στη θάλασσα. Αν και ξεκινά ως ταινία για την ευθανασία, η ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη Ματζίντ Μπάρζεγκαρ εισάγει σιγά-σιγά στοιχεία σουρεαλισμού και παραξενιάς, γεμάτη μαγεία, ελπίδα και πράξεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν θαύματα. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.