"Φτάσαμε": Μια νέα ταξιδιωτική εκπομπή έρχεται στην ΕΡΤ1

Χιούμορ, δράση και περιπέτεια υπόσχεται να χαρίσει η νέα ταξιδιωτική εκπομπή της ΕΡΤ1, με τον Ζερόμ Καλούτα.

Φτάσαμε ΕΡΤ1

Πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου (5μ.μ.). κάνει η νέα ταξιδιωτική εκπομπή "Φτάσαμε", με τον Ζερόμ Καλούτα, προσκαλώντας τους τηλεθεατές σε μία συναρπαστική και περιπετειώδη εξερεύνηση τόπων, ανθρώπων και παραδόσεων με πολύ χιούμορ.

Ζερόμ Καλούτα

Ο Ζερόμ Καλούτα είναι έτοιμος να γνωρίσει άγνωστες αλλά μαγευτικές γωνιές της Ελλάδας, να γίνει ένα με τους ντόπιους και να μυηθεί στον τρόπο ζωής, στις παραδόσεις και στις συνήθειές τους, λέει "ναι" σε κάθε νέα πρόκληση. Μπαίνει σε χωράφια, ανεβαίνει σε τρακτέρ, θερίζει, οργώνει και αρμέγει πρόβατα, εξερευνά δάση, σπήλαια και ιστορικά μονοπάτια, κατεβαίνει ποτάμια και δαμάζει κύματα, βουτά σε παγωμένα νερά, υφαίνει, κεντάει, μαγειρεύει φημισμένες τοπικές συνταγές και τραγουδά στα πιο απρόβλεπτα μέρη.

Η εκπομπή αποτελεί ένα διαφορετικό ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ, με υπέροχα τοπία, δράση, εξερεύνηση, γεύση, περιπέτεια, μελωδίες και ξεχωριστούς ανθρώπους και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 5 μ.μ.

  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.