Τι θα δούμε στον ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Σύγχρονη εικόνα, μεγάλες παραγωγές και μία δυναμική επιστροφή στη μυθοπλασία χαρακτηρίζουν το περιεχόμενο του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν.

ΜΑΓΙΣΣΑ

Λίγο πριν αφήσουμε την Αθήνα για το καλοκαίρι, ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το νέο πρόγραμμα του για την ερχόμενη σεζόν (2023-2024) και έχουμε πλέον μία εικόνα του ποικίλου περιεχομένου που θα προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό από τον Σεπτέμβρη.

Στην σημερινή παρουσίαση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Γιώργος Λεβέντης έκανε λόγο για "πρωτότυπες ιδέες και εξαιρετικές παραγωγές", δηλώνοντας πως ο ΑΝΤ1 στέκεται "πάντα δίπλα στον τηλεθεατή, πάντα δίπλα στην κοινωνία, πάντα με αξιοπιστία, με όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται ο θεατής μας για να καταλάβει τι γίνεται στην αγορά".

Το περιεχόμενο παρουσίασε ο γενικός διευθυντής προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης, ο οποίος μας σύστησε στα διάφορα είδη στα οποία θα επικεντρωθεί ο ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις αθλητικές εκπομπές, στις εκπομπές infotainment και στα ψυχαγωγικά παιχνίδια και ριάλιτι, τονίζοντας μία δυναμική επιστροφή στη μυθοπλασία, μέσα από τέσσερις κορυφαίες σειρές.

Πρώτη εικόνα σε νέες σειρές και κύκλους σειρών του ΑΝΤ1

Μετά από ένα φινάλε που άφησε το κοινό να περιμένει αγωνιωδώς τη συνέχεια, "Οι Παγιδευμένοι" θα επιστρέψουν με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων για να δώσουν απαντήσεις, να αφηγηθούν νέες ιστορίες, και να βρουν το αληθινό τους κοινό. Το σπουδαίο καστ αποτελούν, μεταξύ άλλων, οι Κίμων Κουρής, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη και Πέτρος Λαγούτης, ενώ συμπληρώνουν οι Τάσος Χαλκιάς, Λάμπρος Κωνσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Γιάννα Παπαγεωργίου, οι οποίοι θα εμφανιστούν τη νέα σεζόν.

ΑΝΤ1

Από νέες σειρές, πολυαναμενόμενη είναι η "Η Μάγισσα", μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών - η μεγαλύτερη του ΑΝΤ1, ενδεχομένως και της ελληνικής ΤV, μέχρι σήμερα. Η σειρά μάς μεταφέρει στη Μάνη το 1817 και μας συστήνει σε δύο αντίπαλες οικογένειες, τους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες, οι οποίες θα βρεθούν "ενωμένες" μέσω του γάμου των παιδιών τους. Το επιφανές καστ αποτελούν οι Ελλη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Νίκος Ψαρράς, Κατερίνα Λέχου, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου και Αναστάσης Ροιλός, μεταξύ άλλων.

Βασισμένο στη γαλλική σειρά εποχής του Netflix "Η Φωτιά του Πεπρωμένου", το "Μετά τη Φωτιά" έρχεται στον ΑΝΤ1 σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη ("Σμύρνη μου Αγαπημένη"). Στην πρωτότυπη σειρά, βλέπουμε τις ζωές τριών γυναικών να διασταυρώνονται απροσδόκητα μετά από μία καταστροφική φωτιά που έλαβε χώρα στο Παρίσι το 1897, ενώ ο ΑΝΤ1 πρόκειται να διασκευάσει την ιστορία για να μας μεταφέρει στη σύγχρονη εποχή. Στο "Μετά τη Φωτιά" θα πρωταγωνιστήσουν οι Ντόρα Μακρυγιάννη, Ελπίδα Νικολάου, Άλκιστης Ζιρώ, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Λευτέρης Ελευθερίου, Νέιθαν Τόμας, μεταξύ άλλων, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

ΑΝΤ1

Επανερχόμαστε στο σήμερα, μέσα από μία επίκαιρη σειρά που έρχεται για να μας συγκινήσει και να μας προβληματίσει. Το "Ο Πρώτος Από Εμάς", σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου, αφηγείται την ιστορία έξι παιδικών φίλων που προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στον ενήλικο πια κόσμο στον οποίον ανήκουν, χωρίς απαραίτητα να χωράνε. Ο ένας από αυτούς θα βρεθεί ξαφνικά αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα υγείας το οποίο θα σταθεί η αφορμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για κάθε έναν από την παρέα, να αναθεωρήσουν τον τρόπο που ζουν. Πρόκειται για μία "ψυχαναλυτική, συναισθηματική και αισιόδοξη σειρά", με τις Αθηνά Οικονομάκου, Βίβιαν Κοντομάρη, Λένα Δροσάκη και τους Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάριος Αθανασίου και Σπύρος Χατζηαγγελάκης στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των έξι φίλων.

Περιεχόμενο που θα δούμε στο ΑntennaPlus

Οι ολόφρεσκιες και τολμηρές στην ειλικρίνειά τους μίνι σειρές "Είμαι η Τζο", "Στα 4", "Σέρρες" και "Ζωή" είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα του AntennaPlus, ενώ η νέα σειρά που αναμένεται να δούμε δίπλα τους είναι "Οι Ψυχοκόρες": μία δραματική σειρά εποχής που μας μεταφέρει στην ελληνική πραγματικότητα του ’50, την εποχή που οι γυναίκες διεκδικούσαν το δικαίωμα στην ψήφο, με πρωταγωνιστές τους Γιούλικα Σκαφιδά, Δήμητρα Ματσούκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Άγγελος Αντωνόπουλος, Μαριάννα Κιμούλη, Μαργαρίτα Αλεξιάδη και Άννα Λουιζίδη. Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο στην streaming πλατφόρμα, ενώ ένα χρόνο μετά, τον Σεπτέμβριο του 2024, θα τη δούμε και στη δημόσια τηλεόραση μέσα από τον ΑΝΤ1.

τζο

Ολοκλήρωση παρουσίασης

Ο κ. Ποφάντης αναφέρθηκε στην επιλογή του ΑΝΤ1 να δώσει χώρο σε σειρές εποχής, σημειώνοντας: "Η φυγή που είναι ένα συστατικό της μυθοπλασίας, επιτυγχάνεται είτε μέσω της επιστημονικής φαντασίας, κάτι που γίνεται κατά κόρον στην Αμερική, είτε μέσω σειρών εποχής όπως κάνουμε στην Ελλάδα". Σε αυτό το σχόλιο, ο κ. Λεβέντης προσέθεσε πως έχει επιτευχθεί μία σωστή ισορροπία μεταξύ σειρών εποχής και αφηγήσεις που αφορούν τον σύγχρονο κόσμο και δηλώνει εκ μέρους του ΑΝΤ1 περήφανος για το περιεχόμενο που έρχεται και υπόσχεται να καταθέσει ανθρώπινες ιστορίες που θίγουν διαχρονικά και επίκαιρα ζητήματα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.