Σύχρονο και κλασικό σινεμά συναντώνται στο Vodafone TV

Ένας κινηματογραφικός μήνας στο Vodafone TV, με 6 σύγχρονες ταινίες που κέρδισαν το κοινό και ένα μεγάλο αφιέρωμα στους auteurs που διαμόρφωσαν το σινεμά όπως το ξέρουμε.

inherent vice


4 σύγχρονες ταινίες και 2 ανθρωποκεντρικά ντοκιμαντέρ που ξεχώρισαν, διαθέσιμα στο Video On Demand:

tar

"Tár" 

Η Λυδία Ταρ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, καθώς προετοιμάζει τόσο την
παρουσίαση ενός βιβλίου όσο και την πολυαναμενόμενη ζωντανή εκτέλεση της Πέμπτης Συμφωνίας του Μάλερ. Η ζωή της θα αρχίσει να παίρνει μια απρόσμενα δραματική τροπή. Κέιτ Μπλάνσετ υποψήφια για Όσκαρ, στην ερμηνεία της ζωής της.

beau

"Ο Μπο Φοβάται"

Η οδύσσεια ενός παρανοϊκού άντρα που ξεκινάει ένα επικό ταξίδι επιστροφής για να επισκεφθεί τη μητέρα του. Ο Άρι Άστερ της "Διαδοχής" και του παρανοϊκού "Μεσοκαλόκαιρου" σκηνοθετεί τον εκπληκτικό Χοακίν Φίνιξ σε ένα από τα πιο ευφάνταστα εικονοκλαστικά κινηματογραφικά παραμύθια που είδατε ποτέ.

nope

"Nope" 

Μετά το βραβευμένο με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου "Τρέξε" και το "Us", ο Τζόρνταν Πιλ επιστρέφει με το "Nope", μια ιστορία για μια πόλη που δέχεται απειλές από... παντού. Κι αυτό είναι μονάχα η υποψία της σύνοψης μιας ταινίας που ισορροπεί ανάμεσα στο θρίλερ, το δράμα, την σάτιρα και τα πάντα.​

cocaine bear

"Cocaine Bear" 

Μια ιδιόρρυθμη ομάδα αστυνομικών, εγκληματιών, τουριστών και εφήβων βρίσκονται
αντιμέτωποι με μια αρκούδα που κατάπιε μια τεράστια ποσότητα κοκαΐνης και βγήκε στο κυνήγι για περισσότερη κοκαΐνη και αίμα. Αυτό που διαβάσατε, αυτό και θα δείτε στο εξωφρενικό "Cocaine Bear", που βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

how do you

"How Do You Measure a Year?"

Ο Tζέι Ρόζενμπλατ κινηματογραφεί την κόρη του να μεγαλώνει από τα 2 μέχρι τα 18 της. Κι όμως το υποψήφιο για Όσκαρ μικρού μήκους ντοκιμαντέρ "How Do You Measure a Year?" είναι η συγκινητική καταγραφή ενός οικογενειακού δεσμού που μιλάει για την άδολη αγάπη και μοιάζει πιο δυνατό και από την ίδια την μυθοπλασία. ​

stroll

"The Stroll"

Τρανς σεξεργάτριες που έζησαν και δούλεψαν σε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Νέας Υόρκης κάνουν το "The Stroll" ένα ειλικρινές αφοπλιστικό ντοκιμαντέρ που βραβεύτηκε στο Σάντανς και έβαλε στόχο να σφίγγει στις καρδιές των θεατών, όπου κι αν προβάλλεται.

Αφιέρωμα "Big Directors":

magnolia

Από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ και τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ, τον Μάρτιν Σκορσέζε και τον
Γκιγιέρμο ντελ Τόρο μέχρι τον Ελία Καζάν, τον Ρίντλεϊ Σκοτ, τον Ντέιβιντ Φίντσερ και τον Γιώργο Λάνθιμο, το Vodafone TV συγκέντρωσε τις πιο αντιπροσωπευτικές ταινίες των πλέον σημαντικών δημιουργών από τις αρχές του περασμένου αιώνα μέχρι και σήμερα σε ένα μοναδικό αφιέρωμα.

Με τίτλους όπως "Blade Runner", "Eyes Wide Shut", "The Shining", "A Clockwork
Orange", "2001: A Space Odyssey", "North By Northwest", "Strangers On A Train",
"Dial M For Murder", "East Of Eden", "A Streetcar Named Desire", "Inherent Vice", "Magnolia", "Goodfellas", "Amadeus", "The Dark Knight"
και "The Exorcist" από τον κατάλογο της Warner, αλλά και τα "West Side Story", "Η Ευνοούμενη", "Η Μορφή του Νερού" και "Οικογένεια Τένενμπαουμ" από το Disney+, καθώς και πολλές άλλες ταινίες που σημάδεψαν το σινεμά, ανέδειξαν κινηματογραφικά ρεύματα και ηθοποιούς, φιλμ που καρπώθηκαν δεκάδες βραβεία στρώνουν, αυτόν τον μήνα, το κόκκινο χαλί αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.