"17 Κλωστές": Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια

Τη νέα σειρά μυθοπλασίας, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Πάνου Δημάκη, θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην COSMOTE TV.

17 κλωστές

Ολοκληρώθηκαν έπειτα από δύο μήνες τα γυρίσματα της νέας σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια "17 Κλωστές", μία παραγωγή μυθοπλασίας της COSMOTE TV. Η σειρά 6 επεισοδίων, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και Κάτιας Κισσονέργη, θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV την επόμενη σεζόν.  

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο μας βήμα στη μυθοπλασία. Όπως κάθε παραγωγή της COSMOTE TV, έτσι και οι "17 Κλωστές" είναι μια σειρά υψηλών προδιαγραφών, με εξαιρετικούς συντελεστές. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία με δυνατή πλοκή, γυρισμένη με υψηλή αισθητική και καστ καταξιωμένων και νέων ηθοποιών", δήλωσε σχετικά ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

17 κλωστές

Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Πάνου Δημάκη που κυκλοφόρησε το 2020. Σημείο έμπνευσης της ιστορίας αποτελεί μία πραγματική μαζική δολοφονία που έλαβε χώρα στα Κύθηρα το 1909, με τις "17 Κλωστές” να σκιαγραφούν το πορτραίτο ενός ανθρώπου που στερήθηκε ξαφνικά το αίσθημα του ανήκειν, μένοντας μετέωρος και καταλήγοντας επικίνδυνος.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Πάνος Βλάχος υποδύεται τον Αντώνη, έναν τσαγκάρη χαμηλών τόνων που έρχεται αντιμέτωπος με τον κοινωνικό αποκλεισμό, την εξορία και τον ίδιο του τον εαυτό. Την εχθρικότητα των συνανθρώπων του πυροδότησε η αμφιλεγόμενης ηθικής συμπεριφορά του απέναντι σε μία πελάτισσά, η οποία δε δείχνει να επιδέχεται κατανόηση, πόσο μάλλον συγχώρεση. Ο Αντώνης αναγκάζεται να φύγει από το νησί και εγκαθίσταται στον Πειραιά, με τη μοναξιά και την επακόλουθη οργή να τον συνοδεύουν. Αποφασίζει λοιπόν, με όλη τη βία που δέχτηκε συσσωρευμένη μέσα του και έτοιμη να εξαπολυθεί, να επιστρέψει στα Κύθηρα.

17 κλωστές

Τον Πάνο Βλάχο πλαισιώνουν, μεταξύ άλλων, οι Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Μαρίνα Ψάλτη, Κώστας Φλωκατούλας, Κώστας Φιλίππογλου, Μάνος Βακούσης, Ταξιάρχης Χάνος, Φώτης Θωμαΐδης, Θάνος Τοκάκης, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Άλκηστη Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου–Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστος Βελιάνος, Θράσος Σταθόπουλος, Τάσος Σωτηράκης, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Ελένη Δαφνή και Νικόλας Δροσόπουλος

17 κλωστές

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/05/2024

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.