"Η παραλία": Πρώτη ματιά στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 που θα μας ταξιδέψει στα Μάταλα του 1969

Έρωτας και μυστήριο στο επίκεντρο της νέας δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 με πρωταγωνίστρια τη Δανάη Μιχαλάκη, την οποία θα δούμε τον Σεπτέμβριο.

η παραλία


Βασισμένη στο μυθιστόρημα "Το κορίτσι με το σαλιγκάρι" της Πηνελόπης Κουρτζή, η νέα δραματική σειρά "Η παραλία" έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1. Σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, η νέα σειρά της ΕΡΤ1 επιστρατεύει ένα επιφανές καστ για να μας διηγηθεί μία ανθρώπινη ιστορία μυστηρίου, ενώ το σενάριο συν-υπογράφουν οι Γιώργος Χρυσοβιτσάνος και Κώστας Γεραμπίνης.

η παραλία

"Η παραλία" μάς μεταφέρει στην Κρήτη, τον Σεπτέμβριο του 1969. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο στα Μάταλα, τον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί. Ο σύντροφός της, ο Γιώργος (Γιάννης Κουκουράκης), ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά προκειμένου να ζητήσει το χέρι της από την οικογένειά της. Το πρώτο βράδυ της στα Μάταλα, η Υπατία θα επανασυνδεθεί με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των "παιδιών των λουλουδιών", μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Η συνάντησή τους θα αποδειχθεί καθοριστική για τις ζωές και των δύο, ανατρέποντας όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν μία τραγική δολοφονία θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία.

η παραλία

Στο πλάι της Δανάης Μιχαλάκη, του Γιάννη Κουκουράκη και του Δημήτρη Μοθωναίου, πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιούλικα Σκαφιδά, Νικόλας Παπαγιάννης, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Γωγώ Καρτσάνα, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Κίτσος, Ελεάννα Στραβοδήμου, Αλέξανδρος Πέρρος, Μαρία Μπαγανά, Αλέξανδρος Μούκανος, Νίκος Καραγιώργης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Ξένια Ντάνια, Μαρθίλια Σβάρνα, Γιώργος Σαββίδης, Στέφανος Μουαγκιέ, Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος-Alex Sid, Τάκης Σακελλαρίου, Κατερίνα Λυπηρίδου, Νόνη Ιωαννίδου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Προμηθέας Νερατίνι, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Μπέτυ Λιβανού και Γιώργος Νινιός.

η παραλία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.