"Sex Education": Περιμένουμε την 4η και τελευταία σεζόν της αγαπημένης βρετανικής σειράς

Δείτε το teaser της 4ης σεζόν με την ιδιόρρυθμη μα πάντα cool παρέα του "Sex Education", η οποία επιστρέφει στο Netflix τον Σεπτέμβριο για να μας αποχαιρετήσει.

sex ed

Το "Sex Education" της Λόρι Ναν ήρθε στο Netflix και διεκδίκησε τη δική του θέση ως μία ανατρεπτική κωμική σειρά που τολμά να θίξει το θέμα του σεξ στην εφηβεία, πηγαίνοντας κόντρα στα ταμπού και αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα μιας τέτοιας συζήτησης. Οι πρωταγωνιστές είναι άβολα παιδιά και ταυτόχρονα ο ορισμός του "cool", συμφιλιωμένοι με το συναίσθημά τους και πηγαία αλληλέγγυοι μεταξύ τους, γι' αυτό και τους αγαπήσαμε. Ανυπομονούμε λοιπόν να τους ξανασυναντήσουμε στην 4η και τελευταία σεζόν που έρχεται στην streaming πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο και να τους αποχαιρετήσουμε.  

Η δημιουργός μίλησε συγκινημένη για τη σειρά, λέγοντας πως σκοπός της ήταν να καταθέσει κάτι που θα έκανε την ίδια να αισθάνεται λιγότερο μόνη κατά τη διάρκεια των δύσκολων εφηβικών χρόνων. Όσον αφορά την τελευταία σεζόν, μιλώντας για τη διαδικασία συγγραφής του σεναρίου, ανέφερε πως άρχισε να καταλαβαίνει ότι οι ιστορίες έφταναν στο τέλος τους, με τους χαρακτήρες να καταλήγουν σε ένα μέρος ιδανικό για τον καθένα. 

sex ed

Στον νέο κύκλο, οι μαθητές του Moordale ξεκινούν να φοιτούν σε ένα νέο μοντέρνο και "woke" σχολείο, το Cavendish Sixth Form College. Εκεί, η queer κοινότητα, η πολιτική ορθότητα, η οικολογική συνείδηση, η αυτο-φροντίδα και το wellness αποτελούν προτεραιότητες, κάνοντας τους αγαπημένους μας χαρακτήρες να μοιάζουν σαν ψάρια έξω απ' το νερό που προσπαθούν να ενταχθούν στη νέα, άγνωστη γι' αυτούς ατμόσφαιρα. 

Ακόμα περισσότερο θα τους δυσκολέψει μια παρέα που κόβει και ράβει, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται ως The Coven. Συγκεκριμένα ο Ότις, πάνω που είχε βρει επιτέλους την αυτοπεποίθηση να δίνει συμβουλές σχετικά με το σεξ στους συμμαθητές του και κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, αποκτά μία "αντίπαλο", την Ο, η οποιά δηλώνει επίσης sex therapist και απειλεί να τον αφήσει χωρίς δουλειά και πελατεία.

Παράλληλα, ένα plot-line ακολουθεί την Μέιβ, η οποία βρίσκεται στην Αμερική και παρακολουθεί μαθήματα δημιουργικής γραφής. Και ενθουσιαστήκαμε όταν είδαμε πως τον καθηγητή της υποδύεται ο φανταστικός Νταν Λέβι ("Schitt's Creek"). 

sex ed

Στο κάστ επιστρέφουν, πέρα από τους κύριους πρωταγωνιστές Άσα Μπάτερφιλντ, Έμα ΜακΚέι, Νούτι Γκάτουα, Κόνορ Σουίντελς, Τάνια Ρέινολντς, Έιμι Λου Γουντ, Μίμι Κιν και Κένταρ Γουίλιαμς-Στέρλινγκ, η κορυφαία Τζίλιαν Άντερσον ως η iconic μητέρα και σεξολόγος, αλλά και ο Τζορτζ Ρόμπινσον στον ρόλο του Άιζακ που γνωρίσαμε την 2η σεζόν. 

Δείτε το teaser της 4ης σεζόν εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.