"Wednesday": Η Τζένα Ορτέγκα βρίσκει τη φωνή της ως παραγωγός

Πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η 20χρονη ηθοποιός αναλαμβάνει και ρόλο παραγωγού για τη 2η σεζόν της σειράς του Τιμ Μπάρτον.

wednesday

Παρά το μικρό της ηλικίας της, η Τζένα Ορτέγκα έχει αποδείξει πως προσεγγίζει την υποκριτική με ωριμότητα και προσοχή. Για την 20χρονη ηθοποιό, απαραίτητο συστατικό για ένα ολιστικά πετυχημένο δημιουργικό αποτέλεσμα είναι η συμμετοχή των συντελεστών ενός πρότζεκτ στις καίριες συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη του. Και η Ορτέγκα έχει πολλές ιδέες για το "Wednesday" και τον χαρακτήρα της, τις οποίες θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει και να δει να πραγματοποιούνται στη 2η σεζόν, αναλαμβάνοντας καθήκοντα και παραγωγού. 

Η Ορτέγκα, σε συνομιλία με την Έλ Φάνινγκ για το Variety, μοιράστηκε πως από την πρώτη κι όλας σεζόν είχε λόγο στο τραπέζι των δημιουργικών διαπραγματεύσεων, συνομιλώντας με τους σεναριογράφους και τον Τιμ Μπάρτον για το τί λειτουργεί στη σειρά και τί όχι. Παρ' ότι δήλωσε ευγνώμων για τη συνεργατική διάθεση της ομάδας, δε δίστασε να εκφράσει και τη δυσαρέσκεια της σχετικά με κάποιες σεναριακές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ερωτικό τρίγωνο που απασχόλησε την Wednesday και την αφήγηση, κατά τη γνώμη της περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε, σε βαθμό που δεν έβγαζε νόημα για τον χαρακτήρα της. 

Με αφορμή αυτήν της την άποψη, δήλωσε με χαρά πως στη 2η σεζόν η ερωτική ζωή της Wednesday φεύγει από το προσκήνιο και πως η σειρά θα επικεντρωθεί περισσότερο στα horror στοιχεία της αφήγησης. Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει τις δημιουργικές συζητήσεις, με την Ορτέγκα να κάνει λόγο για ένα εξαιρετικό κλίμα που προσκαλεί απόψεις από όλους τους συμμετέχοντες και για μία δυναμική δεύτερη σεζόν. 

Παρ' ότι δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, αναμένουμε τη 2η σεζόν του "Wednesday" για να δούμε τόσο τη συνέχεια της ιστορίας όσο και τη δημιουργική υπογραφή της νεαρής ηθοποιού στη νέα αφηγηματική κατεύθυνση και στη σκιαγράφηση του χαρακτήρα της.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.