"Emily in Paris": Aναβάλλονται τα γυρίσματα της 4ης σεζόν

Η αγαπημένη σειρά του Netflix προστέθηκε στη λίστα των παραγωγών που βρίσκονται σε παύση λόγω της απεργίας των σεναριογράφων.

emily

H αγαπημένη feel-good κωμωδία του Netflix "Η Έμιλι στο Παρίσι" φαίνεται να είναι άλλη μία σειρά που "χτυπήθηκε" από την απεργία των Σεναριογράφων της Αμερικής που ξεκίνησε τον Μάιο. Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το τέλος του καλοκαιριού. Με τους σεναριογράφους της σειράς να απεργούν, η παραγωγή αναμένεται να πάρει μπρός δύο μήνες αργότερα, ενδεχομένως και μετά το φθινόπωρο. 

Την καθυστέρηση αυτήν επιβεβαίωσε η ηθοποιός Φιλιπίν Λερόι-Μπελιέ, η οποία υποδύεται το αφεντικό της Έμιλι, Σιλβί. Όταν ερωτήθηκε στο Φεστιβάλ Καννών εάν η 4η σεζόν ενδέχεται να επηρεαστεί από την απεργία, εκείνη απάντησε: "Λίγο. Περιμένουμε να επιλυθεί το ζήτημα. Θα δούμε πώς θα πάει".

Άλλες τηλεοπτικές παραγωγές που παραμένουν σε παύση είναι αυτές των "Stranger Things", "Yellowjackets", "The Last of Us", "Hacks", "Big Mouth", "Abbot Elementary", "Billions" και "Severance", μεταξύ άλλων. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".