"Emily in Paris": Aναβάλλονται τα γυρίσματα της 4ης σεζόν

Η αγαπημένη σειρά του Netflix προστέθηκε στη λίστα των παραγωγών που βρίσκονται σε παύση λόγω της απεργίας των σεναριογράφων.

emily

H αγαπημένη feel-good κωμωδία του Netflix "Η Έμιλι στο Παρίσι" φαίνεται να είναι άλλη μία σειρά που "χτυπήθηκε" από την απεργία των Σεναριογράφων της Αμερικής που ξεκίνησε τον Μάιο. Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το τέλος του καλοκαιριού. Με τους σεναριογράφους της σειράς να απεργούν, η παραγωγή αναμένεται να πάρει μπρός δύο μήνες αργότερα, ενδεχομένως και μετά το φθινόπωρο. 

Την καθυστέρηση αυτήν επιβεβαίωσε η ηθοποιός Φιλιπίν Λερόι-Μπελιέ, η οποία υποδύεται το αφεντικό της Έμιλι, Σιλβί. Όταν ερωτήθηκε στο Φεστιβάλ Καννών εάν η 4η σεζόν ενδέχεται να επηρεαστεί από την απεργία, εκείνη απάντησε: "Λίγο. Περιμένουμε να επιλυθεί το ζήτημα. Θα δούμε πώς θα πάει".

Άλλες τηλεοπτικές παραγωγές που παραμένουν σε παύση είναι αυτές των "Stranger Things", "Yellowjackets", "The Last of Us", "Hacks", "Big Mouth", "Abbot Elementary", "Billions" και "Severance", μεταξύ άλλων. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Με Αποφασιστικότητα": Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ3 βάζει τη συμπερίληψη σε πρώτο πλάνο

Στο πρώτο επεισόδιο, η αθλήτρια Δώρα Πασχαλίδου μοιράζεται την ιστορία και την καθημερινότητά της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/10/2025

Πώς γίνεται το "Boots" του Netflix να προκάλεσε την οργή του Πενταγώνου;

Η νέα κωμική σειρά φέρνει στην επιφάνεια τη νομιμοποίηση της προκατάληψης του αμερικανικού στρατού, αλλά δεν είναι τόσο αυστηρή όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Απόψε (22/10) στην TV: δύο ελληνικές ταινίες

Η Σοφία Εξάρχου και ο Νίκος Περράκης παίζουν στην ελληνική τηλεόραση απόψε.

Από ζόμπι μέχρι βρικόλακες: Σειρές που φέρνουν το Halloween στην οθόνη σου

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας του Halloween. Οι φαν του είδους έχουν ήδη ξεκινήσει να διακοσμούν τα σπίτια τους με φώτα και κολοκύθες, να οργανώνουν θεματικά πάρτι, να ετοιμάζουν μαραθωνίους τρόμου και να ψάχνουν την επόμενη σειρά που θα τους κάνει να…"ανατριχιάσουν".

Δύο νέες (και σκοτεινές) σειρές έρχονται στο Disney+

Μία σκανδιναβική σειρά μυστηρίου και μία δολοφονική υπόθεση βασισμένη σε πραγματική ιστορία, τώρα διαθέσιμες στην πλατφόρμα.

Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο "Euphoria"

Η δημοφιλής εφηβική σειρά του Σαμ Λέβινσον ενηλικώνεται για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της.

Απόψε (21/10) στην TV: περιπέτεια κι ένταση

Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες με σασπένς απόψε στην ελληνική τηλεόραση.