10 σειρές που ανυπομονούμε να δούμε φέτος το καλοκαίρι

Κάναμε μία λίστα με τις 10 τοπ νέες σειρές που περιμέναμε πώς και πώς και θα μας κάνουν παρέα φέτος το καλοκαίρι.

crowded room


"The Idol"

Μία νεαρή ποπ τραγουδίστρια ξεπερνά ένα επεισόδιο νευρικού κλονισμού και αποφασίζει να διεκδικήσει την απόλυτη φήμη ως η κορυφαία ποπ σταρ της Αμερικής. Όταν γνωρίζει τον Τέντρος, έναν γλοιώδη ηγέτη αίρεσης, ο οποίος αυτοανακηρύσσεται μέντορας της, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Από τον δημιουργό του "Euphoria”, Σαμ Λέβινσον, με τους Έιμπελ Τεσφάγιε (The Weekend) και Λίλι-Ρόουζ Ντεπ.
4 Ιουνίου (HBO, Vodafone TV) 

"Burden of Proof" 

Όταν η 15χρονη Τζένιφερ Πάντος εξαφανίστηκε το 1987, οι γονείς της είπαν στον κόσμο πως αποφάσισε απλώς να φύγει από το σπίτι. Χρόνια αργότερα, ο αδερφός της Στίβεν ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας και αρχίζει να υποψιάζεται πως οι γονείς του είναι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Mία ανατριχιαστική δραματική σειρά ντοκιμαντέρ με αληθινά πρόσωπα και κινηματογραφικές αναπαραστάσεις, από την σκηνοθέτιδα Σίνθια Χιλ.
6 Ιουνίου (HBO, Vodafone TV)

"Arnold"

Μία τριμελής σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και ποικιλόμορφη καριέρα του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, με τον ίδιο να μας αφηγείται πώς πέρασε από τον αθλητισμό στην υποκριτική και στην πολιτική, και πώς οι επαγγελματικές του επιλογές συμβάδισαν με την προσωπική του ζωή. Από την Λέσλι Τσίλκοτ.
7 Ιουνίου (Netflix)

"Saint X" 

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Αλέξις Σαϊτκίν, το "Saint X" αφηγείται την ιστορία μυστηρίου γύρω από τον θάνατο μιας νεαρής γυναίκας, της Άλισον, η οποία έκανε διακοπές με τους γονείς και την αδερφή της σε ένα θέρετρο στην Καραϊβική. Ένα βράδυ, δε γύρισε ποτέ στο ξενοδοχείο. Η αδερφή της θα ανακαλύψει αργότερα τι πραγματικά συνέβη. Από την Λέιλα Γκέρσταϊν, με τις Γουέστ Ντουκόβνι και Αλίσια Ντέμπναμ.
7 Ιουνίου (Disney+, Ηulu)


"Based on a True Story"

Ένα παντρεμένο ζευγάρι, σε μία προσπάθεια να βγουν από την ρουτίνα τους και να βρουν έναν ενθουσιασμό στην καθημερινότητά τους, αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα true-crime podcast. Μία κωμωδία με στοιχεία θρίλερ, από τους Κρεγκ Ρόσενμπεργκ και Τζέισον Μπέιτμαν, με τους Κάλεϊ Κουόκο, Κρις Μεσίνα, Νατάλια Ντάιερ. 
8 Ιουνίου (Peacock) 

"The Crowded Room"

Μία καθηλωτική limited σειρά 10 επεισοδίων από τον βραβευμένο με Όσκαρ Ακίβα Γκόλντσμαν, με πρωταγωνιστές τους Τομ Χόλαντ και Αμάντα Σέιφριντ. Το "The Crowded Room” μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του 1979 για να αφηγηθεί την ιστορία του Ντάνι Σάλιβαν, ο οποίος κατηγορείται και συλλαμβάνεται για την εμπλοκή του σε μία ένοπλη επίθεση. Μέσα από μία σειρά συνεντεύξεων με την αποφασιστική ανακρίτρια Ράια Γκούντγουιν, ξετυλίγεται η αλήθεια γύρω από το έγκλημα και το μυστηριώδες παρελθόν του πρωταγωνιστή. 
9 Ιουνίου (Αpple TV)


"Άντρες Με Τα Όλα Τους"

25 χρόνια μετά την πρωτότυπη βρετανική επιτυχία, οι Full Monty επιστρέφουν, αυτήν την φορά στην τηλεόραση. Η σειρά ακολουθεί το αγαπημένο γκρουπ καθώς προσπαθούν (ακόμα) να βρουν τα πατήματά τους, με φόντο το μετα-βιομηχανικό Σέφιλντ, και τα συστήματα υγείας, παιδείας και εργασίας να βρίσκονται υπό κατάρρευση. Aπό τον Λι Μέισον, με τους Ρόμπερτ Κάρλαϊλ, Μαρκ Άντι, Λέσλι Σαρπ, Χιούγκο Σπιρ, Πολ Μπάρμπερ. 
14 Ιουνίου (Disney+, Ηulu)

"Μυστική Εισβολή"

Ο Νικ Φιούρι προσπαθεί να σταματήσει την εισβολή των πολυμορφικών εξωγήινων Σκραλ στη Γη, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τον Τάλος και την Μαρία Χιλ. Βασισμένη στα ομώνυμα κόμικς της Marvel, η σειρά του Κάιλ Μπράντστριτ με πρωταγωνιστή τον Σάμιουελ Τζάκσον στον ρόλο του Φιούρι, αποτελεί το επόμενο σίκουελ του τηλεοπτικού MCU. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Μπεν Μέντελσον, Εμίλια Κλαρκ και Κόμπι Σμάλντερς.
21 Ιουνίου (Disney+, Ηulu)

"Full Circle" 

Ο Στίβεν Σόντενμπεργκ επιστρέφει στον τηλεοπτικό χώρο με μία ιστορία απαγωγής που διαδραματίζεται στη σύγχρονη Νέα Υόρκη. Στην αστυνομική σειρά μυστηρίου πρωταγωνιστούν οι Κλερ Ντέινς, Zάζι Μπιτζ, Ντένις Κουέιντ, Έιντα, Τζέραλντ Τζόουνς.
13 Ιουλίου (ΜΑΧ, Vodafone TV)

"Survival of the Thickest"

Όταν μία φιλόδοξη στυλίστρια και εκπρόσωπος της συμπεριληπτικότητας στη μόδα, χωρίζει από τον σύντροφό της, αποφασίζει να ζήσει με τους δικούς τις όρους και να κατακτήσει τόσο τον χώρο της μόδας όσο και το ρομαντικό παιχνίδι στην χαοτική σύγχρονη Νέα Υόρκη. Από την Μισέλ Μπουτό, με πρωταγωνίστρια την ίδια και τους Τόνε Μπελ, Τάσα Σμιθ, Μαρουάν Τζότι και Ανίσα Φέλιξ, σε συμπαραγωγή με την Α24 ("Beef”). 
13 Ιουλίου (Netflix)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.