Το ντοκιμαντέρ-ωδή στη θρυλική Τίνα Τέρνερ έρχεται στη Nova

Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ "Tίνα" έρχεται αποκλειστικά στη Nova για να μας αφηγηθεί την πολυτάραχη ζωή του μουσικού θρύλου που μας έγνεψε αντίο στα 83 της χρόνια.

tina

Η Nova αποτίει φόρο τιμής στη γυναίκα-θρύλο του Rock n Roll, Τίνα Τέρνερ, με δύο προβολές του εμβυθιστικό ντοκιμαντέρ "Τίνα", που σήκωσε την αυλαία του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης το 2021. Το βιογραφικό, μουσικό και φεμινιστικό ντοκιμαντέρ των Νταν Λίντσεϊ και Τι Τζέι Μάρτιν, θα προβληθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 22:00 στο Novacinema1 και την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 21:00 στη γυναικεία ζώνη του Novalifε "Ιστορίες Γυναικών".

Η εμβληματική ερμηνεύτρια του "You're Simply the Best", με τον μεταδοτικό δυναμισμό της στη μουσική σκηνή, έσπασε ρεκόρ προσέλευσεις στις συναυλίες που έδωσε τη δεκαετία του '80, και με τον ίδιο δυναμισμό ξεπέρασε τις άμετρες δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη στον προσωπικό της μικρόκοσμο. To ντοκιμαντέρ παρουσιάζει με μια ζεστή και αποκαλυπτική ματιά την πολυτάραχη ζωή της Τίνα Τέρνερ και τον γεμάτο σκαμπανεβάσματα δρόμο της προς τη δόξα. 

Η Νova προσφέρει το "Τίνα" αποκλειστικά στα κανάλια της και μας προσκαλεί να θυμηθούμε και να θαυμάσουμε την αγαπημένη Τίνα Τέρνερ, η οποία μάς αποχαιρέτησε στις 24 Μαΐου, στην ηλικία των 83 ετών. 

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.