"And Just Like That..." η Σαμάνθα που αγαπήσαμε επιστρέφει

Η Κιμ Κατράλ θα υποδυθεί και πάλι τον χαρακτηριστικό της τηλεοπτικό ρόλο στη 2η σεζόν του "Αnd Just Like That", για ένα μόνο επεισόδιο.

kim catrall

Η πλέον καλτ σειρά του HBO "Sex and the City" βίωσε το δικό της revival όταν επέστρεψε στο ΗΒΟ ΜΑΧ με τον νέο τίτλο "And Just Like That..." το 2021, σχεδόν 20 χρόνια αργότερα. Πέρα από τον τίτλο, μία δεύτερη αλλαγή είχε προκαλέσει σοκ στους φαν της πρωτότυπης σειράς, αποτρέποντας πολλούς από το να δώσουν στο ριμέικ μία ευκαιρία: η Κιμ Κατράλ δε θα επέστρεφε, και φεύγοντας θα "έπαιρνε" μαζί της την εμβληματική Σαμάνθα. 

Το υπόλοιπο καστ παρέμεινε, με τις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κρίστιν Ντέιβις να επιστρέφουν στους χαρακτήρες που καθόρισαν την υποκριτική τους καριέρα, ως Κάρι, Μιράντα και Σάρλοτ. Παράλληλα, δεύτεροι χαρακτήρες και νέες προσθήκες συμπεριλήφθηκαν στην αφήγηση, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί το κενό που άφησε ο χαρακτήρας της Σαμάνθα, η οποία υποτίθεται πως μετακόμισε στο Λονδίνο. Για ολόκληρη την πρώτη σεζόν δεν κάνει οποιαδήποτε είδους εμφάνιση, όμως αυτό αλλάζει. Η Κιμ Κατράλ θα υποδυθεί και πάλι την μη απολογητική και αναζωογονητική Σαμάνθα στο φινάλε της 2ης σεζόν που θα κυκλοφορήσει στο ΜΑΧ στις 22 Ιουνίου.

And Just Like that

Ο δημιουργός του "And Just Like That..." Μάικλ Πάτρικ Κινγκ ήταν ήδη εξοικειωμένος με το σύμπαν και τους χαρακτήρες του Ντάρεν Σταρ έχοντας σκηνοθετήσει τις δύο ταινίες "Sex and the City" (2008) και "Sex and the City 2" (2010). Είχε μάλιστα και μία ιδέα για μία τρίτη ταινία-σίκουελ, της οποίας το σενάριο ήταν η αφορμή που έδωσε τέλος στη σχέσης της Κιμ Κατράλ με τον εμβληματικό χαρακτήρα της. Το 2016, η Κατράλ ανακοίνωσε πως δε θα υποδυόταν ξανά τη Σαμάνθα αφού αισθάνθηκε πως η κατεύθυνση του Κινγκ δεν ήταν δίκαιη προς τον χαρακτήρα της, ενώ με τη σειρά του ο δημιουργός είχε δηλώσει πως του ήταν αδύνατο να φανταστεί ένα σενάριο στο οποίο η Σαμάνθα επιστρέφει. Κι όμως το κάνει. 

Η Κιμ Κατράλ θα κάνει μία σύντομη εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν, ενώ φημολογείται πως γύρισε τη σκηνή της χωρίς να έρθει σε επαφή με τα μέλη του καστ και τον δημιουργό. Την επιστροφή της Σαμάνθα στο "And Just Like That..." κατάφερε να εξασφαλίσει ο Κέισι Μπλόις, επικεφαλής και CEO των HBO και Max. 

Δείτε το τρέιλερ της 2ης σεζόν: 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.