Save the date! Το "Avatar: The Way of Water" έρχεται στις 7 Ιουνίου στο Disney+

Το πρώτο σίκουελ του “Avatar” που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022 και εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο, θα είναι διαθέσιμο στη streaming πλατφόρμα.

avatar

Ο Τζέιμς Κάμερον επέστρεψε στον μυθοπλαστικό κόσμο της Πανδώρας σχεδόν 15 χρόνια μετά το καθηλωτικό "Avatar”, καταθέτοντας μία ταινία τεραστίων διαστάσεων που αφήνει το δικό της στίγμα στην κινηματογραφική ιστορία. Το "Avatar: The Way of Water” είναι η τρίτη πιο εμπορική ταινία (και μία από τις πιο δαπανηρές παραγωγές) όλων των εποχών, συγκεντρώνοντας 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office, και ξεχώρισε για τα οπτικά εφέ της, καθώς έκανε πρωτοφανή χρήση νέων τεχνολογιών για να καταφέρει να απαθανατίσει κίνηση εντός νερού.

Το σίκουελ ακολουθεί τον πρωταγωνιστή, Τζέικ Σάλι, και την οικογένεια του, καθώς προσπαθούν να σωθούν από έναν παλιό κίνδυνο που επανέρχεται ακόμα πιο δυνατός για να αποικήσει την Πανδώρα καθώς η Γη καταρρέει. Έχοντας στο πλάι τους τους προστατευτικούς και φιλήσυχους Νάβι, οι πρωταγωνιστές επιβιβάζονται σε ένα ταξίδι δράσης και αγωνίας, με φόντο τα υδάτινα τοπία τις Πανδώρας, παρέα με τα φανταστικά θαλάσσια πλάσματα που τους συντροφεύουν.

Το κάστ της ταινίας αποτελούν οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόε Σαλντάνα, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ και Κέτ Γουίνσλετ, μεταξύ άλλων, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Τζέιμς Κάμερον, Ρικ Τζάφα και Αμάντα Σίλβερ. Στα φετινά βραβεία Ακαδημίας, η ταινία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερων Οπτικών Εφέ, και τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Ήχου και Σχεδιασμού Παραγωγής.

Ο Τζέιμς Κάμερον και ο συμπαραγωγός του, Τζον Λαντό, σκοπεύουν να συμπληρώσουν το franchise με τουλάχιστον άλλες τρεις ταινίες, κάθε μία από τις οποίες θα εξερευνούν νέες φυλές, πολιτισμούς και περιβάλλοντα. Μέχρι την τρίτη ταινία λοιπόν, επισκεπτόμαστε και πάλι την Πανδώρα με το "Avatar: The Way of Water”, από τις 7 Ιουνίου στο Disney+.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.

Το "Sugar" φέρνει αέρα κλασικού Χόλιγουντ στο AppleTV+

Ο Κόλιν Φάρελ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά που βλέπουμε στο Apple TV+, μια ιστορία μυστηρίου με φιλμ νουάρ στοιχεία και ένα δυνατό καστ.

3+1 ταινίες που βλέπουμε απόψε στην τηλεόραση

Αδερφές Γουατσόφσκι, ευρωπαϊκό σινεμά, φιλμ νουάρ και Τζούλιαν Μουρ στα καλύτερά της. Σήμερα, Τετάρτη 10/4, στα ελληνικά κανάλια.

Το "Maestro" δυναμώνει την ένταση στο τρέιλερ της 2ης σεζόν

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega στις 16 Μαΐου ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.