"Έχεις φωτιά;": Μια υπαρξιακή μαύρη κωμωδία με την Κόρα Καρβούνη

Συνδυάζει το προσωπικό και το οικείο με το υπαρξιακό και το μεταφυσικό, για να συνθέσει το πολύπλευρο μωσαϊκό αυτού που λέμε ζωή.

έχεις φωτια;

Το "Έχεις Φωτιά;", η σπαρταριστή μαύρη κωμωδία παρεξηγήσεων, με την Κόρα Καρβούνη σε διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο, συνεχίζει τις online προβολές της με νέα 8λεπτα επεισόδια στην πλατφόρμα του Comedy Lab. Μια υπαρξιακή κωμωδία, των Χάρη Πατραμάνη και Κωνσταντίνου Ρεπάνη, που συνδυάζει το προσωπικό και το οικείο με το υπαρξιακό και το μεταφυσικό, για να συνθέσει το πολύπλευρο μωσαϊκό αυτού που λέμε ζωή. 

Από τη μια πλευρά, η πολυβραβευμένη ηθοποιός είναι η Καλυψώ: μια άνεργη και πενθούσα stand-up κωμικός, που βλέπει ως απόγειο της μετά – Covid καριέρας της το να υποδύεται το λουκάνικο. Κι από την άλλη, είναι η Καλλιόπη: η πρόσφατα εκλιπούσα δίδυμη αδερφή της, που επιστρέφει πλάι στην Καλυψώ γιατί… στην άλλη ζωή επικρατεί αφόρητη βαρεμάρα!

Με την αόρατη για τους άλλους Καλλιόπη να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται κατά τις ορέξεις της, η Καλυψώ προσπαθεί να σπάσει τον κύκλο της μοναξιάς και της αποξένωσης που νιώθει να την σφίγγει, ψάχνοντας συντροφικότητα στους αγνώστους που μαζεύονται γύρω από μερικές τζούρες. Μετρά τις γνωριμίες της σε τσιγάρα και συναντά απίθανους χαρακτήρες: γεννημένους νεκροθάφτες, ντροπαλούς γυναικάδες, πωλήτριες ρούχων με ντοκτορά στην ορθοφωνία! Αλλά κι έναν φιλόσοφο flaneur, που εκτός του ότι την ξέρει μυστηριωδώς καλά, κρύβει στους γρίφους του τις απαντήσεις για τα πιο βαθιά της ερωτήματα.

Συμπρωταγωνιστές της είναι ένα πολύ ισχυρό cast, που απαρτίζεται από ηθοποιούς όπως ο Όμηρος Πουλάκης, ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Λαέρτης Μαλκότσης, ο Γιώργος Βαλαής, ο Φιντέλ Ταλαμπούκας, ο Γιώργος Νούσης, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Μαρία Φιλίνη, ο Βασίλης Ζώης, η Κατερίνα Αλέξη και η Κατερίνα Λάττα.

Δείτε τα επεισόδια στο Youtube

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.