"The Crown": Οι πρώτες εικόνες με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ της 6ης σεζόν

Η τελευταία σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς αφηγείται τη σχέση του βασιλικού ζεύγους, από την πρώτη γνωριμία μέχρι τον γάμο τους στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

The Crown

Παραμένοντας πιστό στη γραμμική του αφήγηση, το "The Crown" έρχεται με την 6η σεζόν να ολοκληρώσει την ιστορία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, μέσα από τα μάτια του δημιουργού Πίτερ Μόργκαν. Με την προηγούμενη σεζόν, κεντρικό πρόσωπο της οποίας ήταν η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, να μας αφήνει στο 1997, η επερχόμενη ξεκινά από την ίδια χρονιά. Περιλαμβάνοντας στην αφήγηση τον θάνατο της Πριγκίπισσας, τον οποίο ο δημιουργός δήλωσε ότι χειρίστηκε με δυσκολία αλλά και λεπτότητα, η 6η σεζόν επικεντρώνεται στη σχέση του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

The Crown

Μεταφερόμαστε λοιπόν στη Σκωτία του 2001, όταν οι δύο φοιτητές γνωρίζονται στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews. Η σεζόν θα καλύψει την εξέλιξη της σχέσης τους, από τα πρώτα χρόνια μέχρι τον βασιλικό γάμο που όλοι θυμόμαστε, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο ενδιάμεσο.

Στην πρώτη τους εμφάνιση στην οθόνη, ο Εντ ΜακΒέι και η Μεγ Μπέλαμι υποδύονται τον Ουίλιαμ και την Κέιτ αντίστοιχα, με μία φρεσκάδα που αρμόζει απόλυτα στην απόδοση του νεανικού ειδυλλίου. Παράλληλα, το υπόλοιπο καστ παραμένει ως επί των πλείστων ίδιο, με τους Ντόμινικ Γούεστ και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι της 5ης σεζόν να επιστρέφουν και πάλι ως Τσαρλς και της Νταϊάνα.

The Crown

Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν είναι προγραμματισμένα να ολοκληρωθούν τέλη Ιουνίου, ενώ η κυκλοφορία της αναμένεται το τέλος του 2023. Στο ενδιάμεσο θα περιμένουμε το τρέιλερ του Netflix, για να συμπληρώσει την πρώτη, γρήγορη ματιά που μας δίνουν οι πρόσφατες φωτογραφίες από το σετ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.