Προβολή στην ΕΡΤ αφιερωμένη στη μνήμη του Μισέλ Δημόπουλου

Το ντοκιμαντέρ "Στο πέρασμα του χρόνου: Η άλλη σκηνή – Μισέλ Δημόπουλος" προβάλλεται στο ΕΡΤ World.

Μισέλ Δημόπουλος

Την Κυριακή 23 Απριλίου θα μεταδοθεί η εκπομπή "Στο πέρασμα του χρόνου" (3.10 μ.μ, ΕΡΤ World), στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος, θρυλικού κριτικού κινηματογράφου και επί σειρά ετών διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Μισέλ Δημόπουλου. Το 1975, είχε επιχειρήσει να καταγράψει ποιητικά τα γυρίσματα του "Θιάσου" που έκανε τότε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, μέσα από το ντοκιμαντέρ "Η άλλη σκηνή". Είχε ενσωματώσει πλάνα από τον ίδιο, στο αυτοκίνητό του, όπου πήγαινε και έβρισκε, ως ένας επισκέπτης, την ομάδα της ταινίας σε διάφορα σημεία της Ελλάδας όπου γυριζόταν ο "Θίασος" επί 2 χρόνια.

Το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί το ΕΡΤ World με τίτλο "Στο πέρασμα του χρόνου: Η άλλη σκηνή – Μισέλ Δημόπουλος" είναι μίξη της "Άλλης σκηνής" και νέων γυρισμάτων από τον σκηνοθέτη Ηλία Γιαννακάκη, χρησιμοποιώντας ξανά τον Μισέλ Δημόπουλο στη διαδρομή προς την Άμφισσα και καταλήγοντας στο γνωστό καφενείο "Πανελλήνιον", όπου είχε γυριστεί η περίφημη σκηνή του ανεβάσματος της "Γκόλφως" από τον θίασο της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ένας Οκτώβριος γεμάτος νέες σειρές έρχεται στην COSMOTE TV

Αυτές είναι οι σειρές και οι νέοι κύκλοι σειρών που συμπληρώνουν την ποικιλόμορφη τηλεοπτική ατζέντα της Cosmote TV για τον επόμενο μήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2023

Μεγάλο αφιέρωμα "Female Heroes" στο Vodafone TV

Σειρές και ταινίες που αγαπήθηκαν μέσα από τις γυναικείες ιστορίες που αφηγούνται έρχονται στο Vodafone TV. Δείτε τα highlights του fem αφιερώματος.

"C*A*U*G*H*T": Η νέα κωμική σειρά με τον Σον Πεν κάνει πρεμιέρα απόψε στην COSMOTE TV

Η πρώτη ξένη σειρά σε 4Κ ανάλυση έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV σήμερα, Παρασκευή 29/9, με τα 6 επεισόδια του πρώτου κύκλου.

Έρχεται η 4η σεζόν του "True Detective" με την Τζόντι Φόστερ ως μία εξελιγμένη Κλαρίς Στάρλινγκ

Η νέα σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς μυστηρίου φτάνει τον Ιανουάριο στο ΜΑΧ και μας μεταφέρει στην παγερή Αλάσκα, με δυο γυναίκες στην πρώτη θέση.

Τα "Άνθη Στα Άνθη" του Γιώργου Αθανασίου σε αποκλειστική Α' προβολή στο Cinobo

Παρακολουθήστε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γιώργου Αθανασίου αποκλειστικά στο cinobo.com

H Έμα Στόουν έρχεται στην ΤV με το ιδιόρρυθμο "Τhe Curse"

Δείτε το teaser της νέας κωμικής σειράς του Νέιθαν Φίλντερ για το Showtime και την Α24 που έρχεται στο streaming στις 10 Νοεμβρίου.

"The Office": Tο κορυφαίο sit-com αποκτά το δικό του reboot

Μια ιδέα για ένα νέο "The Office" αναπτύσσεται για το NBC, και θέλει τον δημιουργό Γκρεγκ Ντάνιελς, τον Τζον Κραζίνσκι και την Τζένα Φίσερ να επιστρέφουν στα "πόστα" τους.