Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο "Σπίτι με το MEGA"

Το «Σπίτι με το MEGA» και η Ρούλα Κορομηλά υποδέχονται δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου.

Σπίτι με το MEGA

Το Σάββατο, 8 Απριλίου, η εκποπή  "Σπίτι με το MEGA" με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά φιλοξενεί δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ελληνικής μουσικής, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ερμηνεύει τις επιτυχίες της, ξεδιπλώνοντας το εντυπωσιακό της ρεπερτόριο:  "Το κόκκινο φουστάνι", "Της καληνύχτας τα φιλιά", "Τα κορμιά και τα μαχαίρια", "Δυνατά" είναι λίγα μόνο από τα διαμάντια της δισκογραφίας της, που έχουν αφήσει εποχή. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την υπέροχη φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, είναι η ιδανική συνοδοιπόρος της Ελευθερίας Αρβανιτάκη σε αυτή τη μουσική βραδιά. Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τα αγαπημένα "Έλα", "Δεύτερα κλειδιά", "Η επιμονή σου", "Τα λέμε", κ.ά.  

Σπίτι με το MEGA

Οι δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή και ενώνουν τις φωνές τους σε κομμάτια που μιλούν απευθείας στην καρδιά μας. Θα απολαύσουμε το πάντρεμα των δύο χαρισματικών φωνών σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση και συναίσθημα.

Σπίτι με το MEGA

Σπίτι με το MEGA

Κοντά τους θα βρεθούν εκλεκτοί καλεσμένοι: η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής "MEGA Καλημέρα" Ελεονώρα Μελέτη, οι δημοσιογράφοι Μένιος Σακελλαρόπουλος και Λένα Αρώνη, η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.