"Στα 4": Η νέα επιδραστική κωμική σειρά διαθέσιμη στον ANT1+

Στην απόλυτα πρωτότυπη και συμπεριληπτική σειρά του ANT1+, η Γεωργία Καλτσή αποδεικνύει πως τα κορίτσια με ρόδες…πάνε παντού!

ΑΝΤ1+ Στα 4

"Ρολάροντας" ηχηρά μηνύματα ζωής, αισιοδοξίας και ελπίδας, στηρίζοντας τη συμπερίληψη και την προσβασιμότητα τόσο σε επίπεδο παραγωγής, όσο και σε επίπεδο θεματολογίας, η νέα σειρά του ΑΝΤ1+ με τίτλο "Στα 4" είναι από την Παρασκευή 10/3 διαθέσιμη στην streaming πλατφόρμα.

Αθλήτρια σε αμαξίδιο, μοντέλο, εκπαιδεύτρια ΑμεΑ, Influencer, τώρα και ηθοποιός, η Γεωργία Καλτσή βρίσκει κάθε μέρα τη δύναμη να απομυθοποιεί την αναπηρία και να αποδεικνύει ότι η περιθωριοποίηση των ατόμων με αναπηρία είναι δικό μας κατασκεύασμα.

ΑΝΤ1+ Στα 4

Στη σειρά "Στα 4", η Γεωργία περνά για πρώτη φορά στην οθόνη και γίνεται η Στέλλα, ένα κορίτσι σε αναπηρικό αμαξίδιο στη χαοτική και αφιλόξενη Αθήνα, πρωταγωνιστώντας σε μια κωμωδία που παρουσιάζει την καθημερινότητα των ανθρώπων με αναπηρία με αμεσότητα, φρέσκια προσέγγιση και ιδιαίτερο χιούμορ, δίνοντας σε όλους να καταλάβουμε ότι η κοινωνία ισότιμων πολιτών δεν είναι κάποιο μεγάλο "στοίχημα" που πρέπει να κερδίσουμε, αλλά αυτονόητο δικαίωμα και υποχρέωση.

Το σενάριο της σειράς "Στα 4" υπογράφει ο Θέμης Γκυρτής, τη σκηνοθεσία ο Σέργιος Κωνσταντινίδης, ενώ μαζί με τη Γεωργία Καλτσή πρωταγωνιστούν επίσης οι Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελένη Μπούκλη, Δημήτρης Κίτσος, Γιάννης Τσουμαράκης, Αλέξανδρος Πέρρος, Αντώνης Γιαννάκος, Πάνος Ζουρνατζίδης, Δήμητρα Ματσούκα, κά

Η ιστορία

Σου έχουν πει ποτέ ότι είσαι μαχητής της ζωής; Σε έχουν εκθειάσει για τη δύναμη ψυχής σου; Σε έχουν σταματήσει στον δρόμο για να σε πουν ήρωα; Η Στέλλα τα έχει ακούσει όλα αυτά... και τα έχει όλα γραμμένα! Γιατί δεν είναι ούτε "ήρωας", ούτε "έμπνευση". Είναι απλώς μια τύπισσα που αυτοσαρκάζεται, βρίζει, γελάει με καφρίλες, τσαντίζεται με τους γονείς της, ψάχνει έναν γκόμενο που να μοιάζει στον Απόστολο Γκλέτσο και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα όλα αυτά… πάνω στις τέσσερις ρόδες ενός χειροκίνητου αναπηρικού αμαξιδίου.

Μετά από ένα ατύχημα, η Στέλλα καλείται να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ως ανάπηρη γυναίκα, αντιμετωπίζοντας καθημερινά το χάος των αθηναϊκών πεζοδρομίων και του ελληνικού δημοσίου, τα ψευτολυπημένα βλέμματα των περαστικών και τον παραλογισμό των γονιών της, με τους οποίους αναγκάστηκε να μείνει ξανά μετά από χρόνια. Ώσπου μια νύχτα, αγανακτισμένη, παίρνει μια βαθιά ανάσα και αποφασίζει κάνει το μεγάλο βήμα (περίπου)… να ζήσει ανεξάρτητη. Και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Θα βρει βοηθό, θα ξαναφορέσει τα αγαπημένα της τακούνια, θα γκομενίσει, θα γίνει viral, θα αλλάξει σπίτι, θα γνωρίσει κι άλλους ανάπηρους ανθρώπους, θα απελπιστεί πού και πού και, τελικά, θα χτίσει τη ζωή της από την αρχή. Και ακόμα κι αν δεν γίνει ο ήρωας που θέλουν οι υπόλοιποι, η Στέλλα θα γίνει η ηρωίδα της δικής της ζωής.

Όλα τα επεισόδια του "Στα 4" περιλαμβάνουν υπότιτλους στα ελληνικά για άτομα με προβλήματα ακοής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.