"Μεγάλες Προσδοκίες": Το πρώτο teaser trailer της νέας σειράς του BBC με πρωταγωνίστρια την Ολίβια Κόλμαν

Το μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς μεταφέρεται στη μικρή οθόνη με την υπογραφή του Στίβεν Νάιτ του "Peaky Blinders".

Ολίβια Κόλμαν

Μία πρώτη γεύση μάς χάρισε το BBC από τη νέα σειρά που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη άνοιξη. Ο λόγος για τις "Μεγάλες Προσδοκίες" που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς, με τη διάσημη ιστορία να παρουσιάζεται σε 6 επεισόδια. Ωστόσο, αν και μιλάμε για ένα κλασικό έργο, η σειρά λαμβάνει άλλο ενδιαφέρον, όταν στην εξίσωση προστίθενται η βραβευμένη με Όσκαρ, Ολίβια Κόλμαν, στον ρόλο της Μις Χάβισαμ και ο Στίβεν Νάιτ (δημιουργός του Peaky Blinders) στη θέση του σεναριογράφου και παραγωγού.

Πιο αναλυτικά, στο βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα παρακολουθούμε την πρώτη συνάντηση της εξαθλιωμένης και εκκεντρικής Χάβισαμ και του νεαρού ορφανού Πιπ, όταν ο ίδιος έφτασε στο Satis για να αναζητήσει μία νέα καλύτερη ζωή. 

Πέρα από την Κόλμαν και τον Φιόν Γουάιτχεντ που υποδύεται τον Πιπ, στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Ασλεϊ Τόμας, Τζόνι Χάρις, Χέιλι Σκουάιρς, Όουεν ΜακΝτόνελ, Λόρι Όγκντεν, Ματ Μπέρι, Τριστάν Γκραβέλ και Ρούντι Νταρμαλίγκαμ. Όπως προαναφέρθηκε η μίνι σειρά θα προβληθεί στο BBC One την Άνοιξη, ενώ στην αμερικανική τηλεόραση θα μπορεί κανείς να το κάνει streaming από την πλατφόρμα του Hulu. Αυτό σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμο σε αργότερη ημερομηνία και στο Disney +, χάρη στη συνεργασία των δύο υπηρεσιών.

Δείτε το trailer

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.