Ο "Berlin" του "La Casa de Papel" επιστρέφει: Το πρώτο teaser trailer της νέας prequel σειράς

Ο χαρακτήρας που αγαπήθηκε από το κοινό, κάνει comeback στο Netflix.

Berlin

Η τεράστια επιτυχία της σειράς "La Casa de Papel" που εκτοξεύτηκε μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία δύο ακόμα σεζόν. Ωστόσο, το γεγονός πως ο χαρακτήρας του περιβόητου Berlin είχε πεθάνει στους αρχικούς κύκλους με αποτέλεσμα να κάνει κάποια cameo ως flashbacks στη συνέχεια, σε συνδυασμό με την αγάπη του κοινού, έδωσε την ιδέα στους συντελεστές να δημιουργήσουν μία νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Έτσι, ο τηλεοπτικός Berlin πρόκειται σύντομα να επιστρέψει στο Netflix με μία νέα prequel σειρά που θα έχει το όνομά του. 

Έτσι, ο Ισπανός ηθοποιός Πέδρο Αλόνσο επιστρέφει στη θέση του, αναλαμβάνοντας τον ρόλο που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Πριν από λίγο, μάλιστα, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer που δείχνει τον πρωταγωνιστή να καταστρώνει τα σχέδιά του. Στα 52 δευτερόλεπτα βλέπουμε τον ίδιο να ετοιμάζει μια νέα (παλιά) ληστεία, ενώ εντοπίζουμε την παρουσία μίας γυναίκας που πιθανότατα θα είναι το κλειδί στην υπόθεση. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μαζί με τον Alonso, πρωταγωνιστούν επίσης οι Τριστάν Ουλόα, Μισέλ Τζενερ, Μπεγκόναι Βάργκας, Γιούλιο Πένια Φερνάντεζ και Τζοέλ Σάντσεζ. Φυσικά, τη σειρά υπογράφουν οι δημιουργοί του original Casa de Papel, Εστέρ Μαρτίνεζ Λομπάτο και Αλεξ Πίνα, με τους Ντέιβιντ Ολίβια και Μτέιβιντ Περοκάλ να συμμετέχουν στη συγγραφή του σεναρίο. Όσο για τη σκηνοθεσία, ο Τζέφρι Κάουπερ δήλωσε παρουσία. Η σειρά που θα αποτελείται από 8 επεισόδια, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2023.

Δείτε το teaser trailer: 

Πήγή: harpersbazaar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.