Τα "Νούμερα" γίνονται… σύντεκνοι

Με τον Μίλτο Πασχαλίδη υποψήφιο θύμα μιας παλιάς βεντέτας, τα επόμενα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά έρχονται με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Κρήτη.

Τα Νούμερα

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι ο guest του επόμενου επεισοδίου της μουσικής κωμωδίας "Τα Νούμερα" (Παρασκευή 3/2, 22:00, ΕΡΤ1) με τίτλο "Κακές συνήθειες". Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός προσκαλείται στην "Μάντρα" από τον Φοίβο και τον Τζόναθαν για ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην Κρήτη, με όλους τους ήρωες σιγά-σιγά να ανακαλύπτουν ότι έχουν κρητική ρίζα.

Αυτό, όμως, εκτός από τη δυνατότητα που τους δίνει να τιμήσουν το νησί και τη μουσική του, τους μπλέκει και σε άλλες, πιο άγριες παραδόσεις: ο Μίλτος είναι υποψήφιο θύμα μιας παλιάς βεντέτας. Θα τον σώσει άραγε ο… ειδικός σασμολόγος Θανάσης; Και ποιος θα σώσει επίσης τον Φοίβο από έναν μυστηριώδη hater του διαδικτύου (Γιάννης Δρακόπουλος), που είναι έτοιμος να τον διαπομπεύσει δημόσια και να του κάνει cancel, αφού έχει βρει μια απαγορευμένη εφηβική κασέτα του; Σε όλα θα δώσει, φυσικά, την απάντηση η μουσική – και εν προκειμένω οι μαντινάδες, τα ριζίτικα και ο πεντοζάλης.

Δείτε φωτογραφίες από τα επόμενα "Νούμερα"

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.