Η Μαρίζα Ρίζου γίνεται βαμπίρ στα επόμενα "Νούμερα"

Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής σειράς του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1.

Τα Νούμερα

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και συνθέτρια Μαρίζα Ρίζου είναι η επόμενη guest σε ρόλο έκπληξη που θα δούμε στα "Νούμερα" της ΕΡΤ1, στο επεισόδιο της Παρασκευής 20/1 (22:00). Στο επεισόδιο που βαφτίζεται από το τραγούδι της "Είναι μικρή η ζωή", εκείνη θα βρεθεί στη "Μάντρα" έπειτα από πρόσκληση του Φοίβου και του Τζόναθαν. Ο Θανάσης όμως, που μόλις έχει ξεκινήσει σπουδές Ιστορίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ανακαλύπτει –ή πιστεύει πως ανακαλύπτει– κάτι παράξενο (και ενδεχομένως φρικτό) που την αφορά

Στο μεταξύ, ο Φοίβος κλείνεται για πολλές ώρες σ’ ένα ασανσέρ με τον Μενέλαο και αναγκάζονται επιτέλους να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον. Ο Τζόναθαν φεύγει από το σπίτι της Δανάης  θεωρώντας πως εκείνη τον απατά με τον Φοίβο. Ο Ζερόμ αποφασίζει να εξομολογηθεί τον έρωτά του στην Κίρμπυ και ο Παντελής είναι απολύτως πεπεισμένος πως η Ρίζου "καίγεται" για εκείνον. Όλα θα λυθούν, όπως πάντα, μ’ ένα live – λίγο πιο "αιμοβόρο" απ’ ό,τι συνήθως.

Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλούτα, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

Δείτε φωτογραφίες από τα επόμενα "Νούμερα"

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Higher, Faster, Stronger": Το ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV θα φανερώσει τις θυσίες των υπεραθλητών

Πρεμιέρα σήμερα 25 Ιουλίου, συμβολικά, μια μέρα πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων "Παρίσι 2024".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/07/2024

Voilà! Το πρώτο τρέιλερ του νέου "Emily in Paris" είναι εδώ

Το feel-good χιτ του Netflix επιστρέφει τον Αύγουστο με το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν.

Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024": η συμβολική Τελετή Έναρξης ετοιμάζεται να μας καθηλώσει στις οθόνες μαζί με τις φήμες αν θα δούμε τη Lady Gaga ή τη Celine Dion

Με το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη προ των πυλών, μπαίνουμε στο κλίμα εν αναμονή της Τελετής Έναρξης στις 26 Ιουλίου.

Το επικό "Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων" έρχεται στο Disney+

Η νέα προσθήκη του καλτ sci-fi franchise "Ο Πλανήτης των Πιθήκων" και τεράστια εμπορική επιτυχία καταφτάνει στο streaming.

Updated | Γιατί αργεί (κι άλλο) η 3η σεζόν του "Euphoria";

Τα γυρίσματα της νέας σεζόν θα ξεκινήσουν το 2025. Όμως, τι έχει μεσολαβήσει από το φινάλε της 2ης σεζόν της σειράς-φαινόμενο, το οποίο είδαμε το 2022;

Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024": Το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ

Από τις 26 Ιουλίου ως τις 11 Αυγούστου συντονιζόμαστε στα κανάλια της ΕΡΤ για να απολαύσουμε το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Καλοκαίρι στη Nova με 9 δυνατά φιλμ σε 9 ημέρες

Ξεχωρίσαμε τα κινηματογραφικά highlights των ημερών στα κανάλια της Nova. Από 29 Ιουλίου εως 6 Αυγούστου, αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να (ξανα)δείτε.