"Τα Νούμερα": Τι θα δούμε στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Μακαλιάς, Γιώργος Παπαγεωργίου και Κατερίνα Γερονικολού έρχονται ως guest στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς για το 2022.

Τα Νούμερα

Μετά το ταξίδι του, ο Φοίβος καταφέρνει να πείσει τα "Νούμερα" να δώσουν την ύστατη μάχη ενάντια στη Μαφία και να προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν τη "Μάντρα", στο εορταστικό επεισόδιο με τίτλο "With a little help from my friends" που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 30/12 στις 22:00. Τα εμπόδια είναι κυρίως δύο: ο αμείλικτος Μεμάς (Χρήστος Στέργιογλου) και ο απόλυτα παραιτημένος Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης). Τα "Νούμερα" καταφέρνουν να ξαναβάλουν τον δεύτερο στο παιχνίδι και να πείσουν τον άρρωστο με τον τζόγο Μεμά να κάνουν μια μεγάλη μάχη "Μάντρα Vs Χάντρα", το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όπου το κοινό θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα κρατήσει τον χώρο.

Τα "Νούμερα" προπονούνται και καλούν διάφορους φίλους τους να τους συμπαρασταθούν. Το ίδιο, όμως, κάνει και η αντίπαλη πλευρά. Λίγο πριν από τη μεγάλη βραδιά, στο κουρείο, ο Φοίβος, ο Σπύρος και ο Ζερόμ βρίσκουν έναν παράξενο διαρρήκτη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), ο οποίος είναι διατεθειμένος να τους κάνει ένα μεγάλο δώρο. Στην τρελή παρέα έρχονται να δώσουν τη δική τους πινελιά, στο απολαυστικό εορταστικό επεισόδιο, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ρία Ελληνίδου και η Ηλιάνα Γαϊτάνη, σε ρόλους-έκπληξη.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του επεισοδίου "With a little help from my friends"

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Higher, Faster, Stronger": Το ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV θα φανερώσει τις θυσίες των υπεραθλητών

Πρεμιέρα σήμερα 25 Ιουλίου, συμβολικά, μια μέρα πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων "Παρίσι 2024".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/07/2024

Voilà! Το πρώτο τρέιλερ του νέου "Emily in Paris" είναι εδώ

Το feel-good χιτ του Netflix επιστρέφει τον Αύγουστο με το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν.

Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024": η συμβολική Τελετή Έναρξης ετοιμάζεται να μας καθηλώσει στις οθόνες μαζί με τις φήμες αν θα δούμε τη Lady Gaga ή τη Celine Dion

Με το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη προ των πυλών, μπαίνουμε στο κλίμα εν αναμονή της Τελετής Έναρξης στις 26 Ιουλίου.

Το επικό "Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων" έρχεται στο Disney+

Η νέα προσθήκη του καλτ sci-fi franchise "Ο Πλανήτης των Πιθήκων" και τεράστια εμπορική επιτυχία καταφτάνει στο streaming.

Updated | Γιατί αργεί (κι άλλο) η 3η σεζόν του "Euphoria";

Τα γυρίσματα της νέας σεζόν θα ξεκινήσουν το 2025. Όμως, τι έχει μεσολαβήσει από το φινάλε της 2ης σεζόν της σειράς-φαινόμενο, το οποίο είδαμε το 2022;

Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024": Το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ

Από τις 26 Ιουλίου ως τις 11 Αυγούστου συντονιζόμαστε στα κανάλια της ΕΡΤ για να απολαύσουμε το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Καλοκαίρι στη Nova με 9 δυνατά φιλμ σε 9 ημέρες

Ξεχωρίσαμε τα κινηματογραφικά highlights των ημερών στα κανάλια της Nova. Από 29 Ιουλίου εως 6 Αυγούστου, αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να (ξανα)δείτε.