Το πιο ξεχωριστό τηλεοπτικό ρεβεγιόν έρχεται στην ΕΡΤ1

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος του «Στούντιο 4» σβήνουν τα φώτα του πλατό, φορούν τα καλά τους και βγαίνουν οι ίδιοι για μια νυχτερινή βόλτα στη γιορτινή Αθήνα.

ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4

Όσο και να μας κουράζει ώρες ώρες, όσο και να μας ενοχλούν οι πάντα πηγμένοι στην κίνηση δρόμοι του, πρέπει να παραδεχτούμε ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων το κέντρο της Αθήνας είναι απλώς υπέροχο. Στολισμένο γιορτινά απ’ άκρη σ’ άκρη, από τις πλατείες και τους δρόμους μέχρι τις βιτρίνες των καταστημάτων και τις μπάρες στα αγαπημένα μας στέκια, είναι τόσο όμορφο που μας κάνει να ξεχνάμε όσα αρνητικά έχουμε συγκεντρώσει εναντίον του μέσα στη χρονιά. Για όσους λοιπόν δεν έχουν την ευκαιρία να το επισκεφτούν αυτές τις μέρες και να πάρουν λίγη από τη μαγεία του, η ΕΡΤ1 βρίσκει την κατάλληλη ιδέα, φτιάχνοντας ένα πρωτότυπο τηλεοπτικό ρεβεγιόν με βασική καλεσμένη την Αθήνα στα καλύτερά της

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων (24/12) στις 22.00, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος της καθημερινής εκπομπής "Στούντιο 4" σβήνουν τα φώτα του πλατό, φορούν τα καλά τους και βγαίνουν οι ίδιοι για μια νυχτερινή βόλτα στη γιορτινή Αθήνα. Στους στολισμένους της δρόμους θα τους συνοδεύσουν οι String Demons με γιορτινές μελωδίες, αλλά και οι Les Trois Femmes και το κουαρτέτο τους, που με swing και jazz κομμάτια θα τους γυρίσουν στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Η παρέα τεσσάρων πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών –Γεωργία Μεσαρίτη, Ορέστης Χαλκιάς, Βαγγέλης Παπαδάκης και Εριφύλη Κιτζόγλου– τους μαθαίνει τι σημαίνουν Χριστούγεννα για τη νέα γενιά, ενώ η Άννα Φόνσου τους ενημερώνει για τις γιορτινές συνήθειες των σταρ της δεκαετίας του ’70, με την Joanne καθισμένη στο πιάνο να αναλαμβάνει να μπλέξει τις ρετρό αναμνήσεις του τότε με τη μουσική του σήμερα.

Και επειδή για τους Αθηναίους δεν γίνονται Χριστούγεννα χωρίς θέατρο, περνούν μια βόλτα από το θέατρο Αλίκη και από το Μικρό Παλλάς, παίρνουν μια γεύση από το θεατρικό κλίμα της Θεσσαλονίκης με τη βοήθεια του Τάκη Ζαχαράτου και κλείνουν τη βραδιά τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον αντιήρωα Σκρουτζ και τους συντελεστές του μιούζικαλ "Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.