Επτά τηλεοπτικές σειρές που δεν πρέπει να χάσετε μέχρι το τέλος της χρονιάς

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά, μαζί με καθηλωτικά θρίλερ, μυστήριο, επιστημονική φαντασία και μία κατάμαυρη κωμωδία.

Tulsa King

Εκτός από τις γιορτινές εξόδους και εξορμήσεις, ο Δεκέμβριος είναι και ένας μήνας που κατεξοχήν βλέπουμε πολύ τηλεόραση. Πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια με την είσοδο των streaming υπηρεσιών και των εκατοντάδων νέων τίτλων για να επιλέξουμε.

Για τον μήνα Δεκέμβριο, επιλέξαμε και σας προτείνουμε επτά νέες σειρές για να απολαύσετε τις μέρες των γιορτών, χωρίς απαραίτητα να είναι οι ίδιες τόσο "εορταστικές".

Tulsa King
Tulsa King


Tulsa King


Έπρεπε να φτάσει τα 76 του ο Σιλβέστερ Σταλόνε για να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά; Ποτέ δεν είναι αργά για τον μεγάλο Sly, με το "Tulsa King” για λογαριασμό της πολύ ανεβασμένης Paramount+ να αποδεικνύεται "λίρα εκατό". Ο Σταλόνε ενσαρκώνει έναν υψηλόβαθμο Νεοϋορκέζο μαφιόζο που αποφυλακίζεται μετά από 25 χρόνια και το boss τον στέλνει στην Τούλσα της Οκλαχόμα για να ασχοληθεί με δουλίτσες του παρελθόντος. Μόνο που ο capo, βλέπει ένα νέο κόσμο εκεί έξω, γεμάτο εφαρμογές για κινητά, μαγαζιά που νόμιμα πουλάνε κάνναβη και νέους νόμους, κάπως πρέπει να συνηθίσει τη νέα πραγματικότητα. 25 χρόνια ήταν αυτά μέσα σε ένα κελί. Ένα πραγματικά απολαυστικό crime drama, καθόλου βαρύ, με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Fleishman Is in Trouble
Fleishman Is in Trouble


Fleishman Is in Trouble


Τι γίνεται όταν φτάνεις στα 40 και κάτι, χωρίζεις με τη γυναίκα που ήσουν μαζί για δεκαπέντε χρόνια, έχεις δύο παιδιά και ακόμα δεν ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή; Ο Τόμπι Φλέισμαν (Τζέσι Άιζενμπεργκ) τα έπαθε όλα αυτά, γιατρός στη Νέα Υόρκη, που βλέπει τη ζωή του να καταρρέει από τη μία μέρα στην άλλη. Την  βρίσκει με εφήμερες σχέσεις μέσα από dating εφαρμογές, αρκεί μόνο αυτό; Τι πήγε στραβά; Η σύζυγος (Κλερ Ντέινς) είναι έτοιμη να στείλει τα παιδιά στον ίδιον και να εξαφανιστεί. Ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον δράμα από την Hulu, με έναν Τζέσι Άιζενμπεργκ σε ρόλο "κουτί", μεταφέρει περίτεχνα το άγχος, τη νευρικότητα και την αγωνία του ανθρώπου που πρέπει να διαχειριστεί μία νέα κατάσταση σε έναν κόσμο που δεν θα τον περιμένει.

The White Lotus
The White Lotus

The White Lotus: Season 2


Δεύτερη σεζόν για το εξαιρετικό "The White Lotus”, η σειρά-αποκάλυψη της περσινής χρονιάς. Νέο σκηνικό (Σικελία), νέοι παίκτες και πρωταγωνιστές (πέραν της μοναδικής Τζένιφερ Κούλιτζ που την βλέπουμε και εδώ), νέες περιπέτειες. Από το Μάουι και τη Χαβάη της πρώτης σεζόν, μεταφερόμαστε στο υπέροχο θερινό θέρετρο White Lotus στην Τοαρμίνα της Σικελίας. Εκεί, καταφτάνουν λογής λογής φραγκάτοι Αμερικανοί τουρίστες, με τον κάθε έναν να κουβαλάει τη δική του ιστορία και αμαρτία, να μπλέκονται με ντόπιους, το προσωπικό του ξενοδοχείου και άλλους τουρίστες, με το δράμα να συναντά την μαύρη κωμωδία. Στις πρώτες μόλις εικόνες του πρώτου επεισοδίου βλέπουμε να ξεβράζονται πτώματα στην παραλία, μας προϊδεάζει για κάτι πολύ κακό για το τέλος…

The Peripheral
The Peripheral

The Peripheral


Βασισμένο εν μέρει στο ομώνυμο βιβλίο του πατέρα του cyberpunk, Αμερικανού συγγραφέα Γουίλιαμ Γκίμπσον, το "Peripheral” είναι μία από τις καλύτερες φετινές σειρές επιστημονικής φαντασίας και μυστηρίου. Στριμάρει στο Amazon Prime Video και πρωταγωνιστεί η Κλόι Γκρέις Μορέτς, σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον που η τεχνολογία κυριαρχεί σε κάθε πτυχής της ζωής. Μία νεαρή γυναίκα (Κλόι Γκρέις Μορέτς) που ασχολείται με το VR gaming, ψάχνει απεγνωσμένα για λεφτά για να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα της. Κάποια στιγμή, από μία άγνωστη εταιρεία, η Φλιν Φίσερ λαμβάνει ένα νέο gaming headset που της επιτρέπει να συνδεθεί σε έναν παράλληλο ψηφιακό κόσμο και σε μία νέα εναλλακτική πραγματικότητα. Ίσως ο τρόπος για να λύσει τα οικονομικά της προβλήματα και να βοηθήσει την οικογένειά της. Μόνο που τα πράγματα γίνονται άκρως επικίνδυνα, με τις παράλληλες πραγματικότητες και σύμπαντα να μπερδεύονται.

Three Pines
Three Pines

Three Pines


Για τους φίλους του "Fargo”, με κρύο, φόνους και μυστήριο στο μενού, το "Three Pines” είναι για εσάς. Μόνο που εδώ βρισκόμαστε στο γαλλόφωνο Κεμπέκ του Καναδά και όχι στη Βόρεια Ντακότα. Το κρύο και τα χιόνια παραμένουν. Τα τρία πρώτα επεισόδια της νέας crime drama σειράς της Amazon είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα, με τον Βρετανο-Αμερικανό ηθοποιό Άλφρεντ Μολίνα στο ρόλο ενός αστυνομικού επιθεωρητή που φτάνει στο μικρό χωριό Three Pines του Κεμπέκ για να εξιχνιάσει μία σειρά από μυστηριώδεις φόνους. Μικρό το χωριό, κλειστή κοινωνία, πολλοί οι αυτόχθονες κάτοικοι με τη δική τους κουλτούρα και δεισιδαιμονίες, πολλά τα μυστικά που κρύβονται βαθιά θαμμένα. Όλοι φαντάζουν ύποπτοι, στο κατά τα άλλα, ειδυλλιακό χωριό.

The Devil’s Hour
The Devil’s Hour

The Devil’s Hour


Έξι επεισόδια και τέλος για αυτό το καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ από τη Βρετανία. Διαβάζουμε, βέβαια, ότι ανανεώθηκε για δεύτερη και τρίτη σεζόν, φαίνεται ότι δεν θα μας αφήσει να κοιμηθούμε ήσυχοι. Παραγωγή της Amazon Prime Video και του Στίβεν Μόφατ, το όνομα του δεύτερου εγγύηση για κάτι πολύ καλό. Μία γυναίκα, η Λούσι, ξυπνάει πάντα στις 3:33 το βράδυ, τη λεγόμενη "ώρα του διαβόλου", μετά από φρικτούς εφιάλτες και οράματα με φόνους. Έχει και ένα μικρό παιδί, που δεν πολυμιλάει και επικοινωνεί με δυσκολία, φαντάζεσαι ή βλέπει και αυτό πράγματα που δεν βλέπουν άλλοι, ένα μικρό κορίτσι με το όνομα Μέρεντιθ. Ίσως φταίει το σπίτι που μένουν; Ίσως το παρελθόν της Λούσι; Όλα αυτά τα οράματα τους οδηγούν κάπου. Συμπρωταγωνιστεί και ο Πίτερ Καπάλντι, από τους καλούς τηλεοπτικούς Doctor Who.

Reboot
Reboot

Reboot

Κωμική σειρά της Hulu, στην Ελλάδα στριμάρει και στο Disney+, ανάλαφρη όσο χρειάζεται, με τις κατάλληλες -πολλές- δόσεις χιούμορ. Ακολουθούμε το καστ ενός επιτυχημένου οικογενειακού sitcom από το 2000 που πρέπει να βρεθούν στο σήμερα και να γυρίσουν νέα επεισόδια. Μόνο που το 2022 δεν είναι 2000, τα πάντα αλλάζουν και τρέχουν σε ιλιγγιώδεις ταχύτητες, πράγματα που λέγαμε και κάναμε πριν από 22 χρόνια, δεν έχουν θέση στο σήμερα, καλώς ή κακώς. Άσε που κάποιοι από τους ηθοποιούς τα έχουν "τσουγκρίσει" με κάποιους συμπρωταγωνιστές τους, τόσα χρόνια έχουν περάσει. Θα βρεθεί η χημεία στα γυρίσματα ή οδεύουμε  προς την καταστροφή; Με μία νοσταλγική ματιά, έξυπνο χιούμορ και εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών (Τζόνι Νόξβιλ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Ρέιτσελ Μπλουμ, Τζούντι Γκριρ), το "Reboot” κερδίζει στα σημεία.


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.

Το "Sugar" φέρνει αέρα κλασικού Χόλιγουντ στο AppleTV+

Ο Κόλιν Φάρελ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά που βλέπουμε στο Apple TV+, μια ιστορία μυστηρίου με φιλμ νουάρ στοιχεία και ένα δυνατό καστ.

3+1 ταινίες που βλέπουμε απόψε στην τηλεόραση

Αδερφές Γουατσόφσκι, ευρωπαϊκό σινεμά, φιλμ νουάρ και Τζούλιαν Μουρ στα καλύτερά της. Σήμερα, Τετάρτη 10/4, στα ελληνικά κανάλια.

Το "Maestro" δυναμώνει την ένταση στο τρέιλερ της 2ης σεζόν

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega στις 16 Μαΐου ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.