"Τα Νούμερα": Χατζηφραγκέτα και Δήμητρα Κατσαφάδου guests στο νέο επεισόδιο

Άδοξοι έρωτες, απειλητικά μηνύματα, σινε-κριτικοί και κάτι από Φουρέιρα στη σουρεαλιστική σειρά του Φοίβου Δεληβοριά.

Τα Νούμερα

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 2/12 (ΕΡΤ1, 22:00) με τίτλο "Σαν ποίημα σουρεάλ", ο Φοίβος -που δεν θέλει να ξανακούσει για έρωτες μετά την άδοξη κατάληξη του δικού του- αράζει συνεχώς σπίτι του με το ντουέτο των Χατζηφραγκέτα και όλη την αντροπαρέα από τη "Μάντρα". Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), πάλι, ζει μέρες απόλυτου έρωτα με τη Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) και θέλει να κάνει ένα μεγάλο, πολυτελές live προς τιμήν του Έρωτα στη "Μάντρα". Ο Φοίβος και οι Χατζηφραγκέτα τον "κοντράρουν" μ’ ένα αυτοσχεδιαστικό, ερασιτεχνικό live  στο σπίτι του. Όσο ο Τζόναθαν παλεύει να επικρατήσει, λαμβάνει μυστηριώδη μηνύματα που απειλούν τη ζωή του και είναι σίγουρος ότι προέρχονται από τον Φοίβο. Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), επηρεασμένος από ένα βίντεο της Δήμητρας Κατσαφάδου, αφήνει όλα τα συναισθήματά του ελεύθερα, αποτρελαίνοντας τους γύρω του. Και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) με την Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα στη ζωή τους, μέσα σ’ ένα σινεμά.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου "Σαν ποίημα σουρεάλ"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.