Πρίγκιπας Andrew: Η ζωή του γιου της βασίλισσας Ελισάβετ γίνεται μιούζικαλ

Η τηλεοπτική παραγωγή θα παρουσιάσει και την συνέντευξή του για το σκάνδαλο Επστάιν.

Prince Andrew - Elizabeth

 Η ζωή του πρίγκιπα Αντριου αλλά και το σκάνδαλο που προκάλεσε στη βασιλική οικογένεια μετά την ανάμειξή του στο σκάνδαλο Epstein θα είναι το αντικείμενο ενός νέου σατιρικού μιούζικαλ του βρετανικού Channel 4. Το 'Prince Andrew: The Musical', είναι ένα τηλεοπτικό μιούζικαλ που θα σατιρίζει μεταξύ άλλων την συνέντευξη που είχε δώσει ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στην Εμιλι Μάιτλις για να "καθαρίσει το όνομά του” όταν έγινε γνωστό ότι είχε σχέσεις με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν.

Πρωταγωνιστές του μιούζικαλ θα είναι ο κωμικός Χάρι Ένφιλντ και η social media star Munya Chawawa και σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety θα καλύψει τα σημαντικά γεγονότα, τις σχέσεις και τις αντιπαραθέσεις στη ζωή του πρίγκιπα, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων που οδήγησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ στην απόφαση να του αφαιρέσει τα βασιλικά προνόμια και τους τίτλους.

Το μιούζικαλ θα έχει διάρκεια μιας ώρας και θα προβληθεί στο Channel 4 σε ένα μήνα ενώ θα περιλαμβάνει και 7 τραγούδια ειδικά γραμμένα για την παραγωγή, ένα εκ των οποίων θα είναι ένα ρομαντικό ντουέτο ανάμεσα στους ηθοποιούς που υποδύονται την Σάρα Φέργκιουσον και τον Αντριου. "Η ιστορία του πρίγκιπα Αντριου είναι μια τραγωδία και μια φάρσα οπότε γιατί να μην γίνει μιούζικαλ; Προσπαθήσαμε τα πάντα για να ασκήσουμε κριτική σε ένα θεσμό που θα προτιμούσε να τα ξεχάσουμε όλα αυτά”, είπε χαρακτηριστικά ο Κίραν Χότζον που έγραψε το σενάριο του μιούζικαλ. 

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.