Και επίσημα στο Netflix ο "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Οι φήμες επιβεβαιώνονται και ο «Maestro» γίνεται η πρώτη ελληνική σειρά τα παγκόσμια δικαιώματα της οποίας αγοράζονται από το Netflix. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της πλατφόρμας.

Maestro

"Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη" θα πουν πολλοί, μιας και ο "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έμοιαζε εξαρχής φτιαγμένος για το εξωτερικό. Τα μοναδικής αισθητικής πλάνα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα ταξιδέψουν παγκόσμια μέσω Netflix, καθώς η δημοφιλέστατη πλατφόρμα αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς παραγωγής Άλτερ Έγκο από το Mega, με τα επεισόδια να γίνονται διεθνώς διαθέσιμα στις αρχές του 2023. Σημειώνουμε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η προβολή της σειράς στο Mega, κάθε επεισόδιό της είναι πλέον διαθέσιμο μόνο για τέσσερις ημέρες μετά την προβολή του στην πλατφόρμα του Mega, ενώ μόνο για το Netflix Ελλάδας και Κύπρου ο "Maestro" θα ανέβει στις 19 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Netflix για το "Maestro"

Έρχεται στο Netflix η καταπληκτική ελληνική δραματική σειρά "Μaestro". Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023. Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Κρατάω το "Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι".
 
Περισσότερες πληροφορίες για το "Μaestro":
Συγγραφέας: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Πολύζος
Παραγωγός: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς, Αντίνοος Αλμπάνης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρης Κίτσος
Σύνοψη: Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί για να στήσει ένα μουσικό φεστιβάλ από την αρχή. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ακραία ιστορία αγάπης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.