TV pick: Το "Μουσικό Κουτί" ανοίγει και πάλι στην ΕΡΤ1

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τη Ρένα Μόρφη συναντούν τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού και τα αδέλφια Λυδία και Κωνσταντίνο Μπουντούνη σε μια ακόμη συναρπαστική μουσική περιπέτεια.

Μουσικό Κουτί © Μανώλης Μανούσης

Το "Μουσικό κουτί", η πιο ανατρεπτική μουσική εκπομπή με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, που έχει κερδίσει το πιο δυνατό χειροκρότημα και την αγάπη των τηλεθεατών, συνεχίζει για τρίτη σεζόν το περιπετειώδες ταξίδι της και κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 12/10 (10 μ.μ.) στην ΕΡΤ1.

Μουσικό Κουτί
© Μανώλης Μανούσης

Το "Μουσικό κουτί" μάς προσκαλεί να ζήσουμε μια ακόμη συναρπαστική μουσική περιπέτεια: ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τη Ρένα Μόρφη και συνταξιδιώτες την Πίτσα Παπαδοπούλου, τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού και τους String Demons, το εκρηκτικό "δίδυμο" των εγχόρδων, κάνουν τα "λαϊκά" κλασικά και τα κλασικά "λαϊκά"! Special guest της εκπομπής είναι ο ερμηνευτής, συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Άγης Παπαπαναγιώτου.

Μουσικό Κουτί
© Μανώλης Μανούσης

Πώς γίνεται το "Μη μιλάς" να συναντά μουσικά "Τα καγκέλια" και το "Με τελείωσες" να συνοδεύεται από βιολοντσέλο; Η Πίτσα Παπαδοπούλου, μία από τις πιο αγαπημένες και αυθεντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, μοιράζεται ιστορίες και στιγμές από τα παιδικά της χρόνια. Θυμάται το δανεικό φουστάνι με το οποίο τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό, απαντά στο δίλημμα Αρλέτα ή Πόλυ Πάνου και εξηγεί γιατί η συνεργασία της με τον Μανώλη Χιώτη ήταν η σπουδαιότερη στην καριέρα της.

Μουσικό Κουτί
© Μανώλης Μανούσης

Ανάμεσα στα πολλά τραγούδια που ερμηνεύει κατά τη διάρκεια της εκπομπής είναι και το παλιό και αγαπημένο "Με τελείωσες", σε στίχους και μουσική του Γιάννη Καραλή. 

Τα αδέλφια Λυδία και Κωνσταντίνος Μπουντούνης ξεκίνησαν ως String Demons το 2014 και από τότε δεν σταμάτησαν να παίζουν ικαριώτικο με βιολί και τσέλο, να διασκευάζουν Σαββόπουλο και να "ανακατεύουν" κομμάτια του Θάνου Μικρούτσικου με τραγούδια των Metallica και της Lady Gaga με του Μίκη Θεοδωράκη. Οι String Demons μαγεύουν το πλατό –και όχι μόνο– όταν με το βιολί και το τσέλο τους "παντρεύουν" το δικό τους κομμάτι "Goodbye my crazy dream", με το κλασικό πλέον "Satisfaction" των Rolling Stones.

Για πρώτη φορά φέτος, οι Φίλοι του Κουτιού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά τα special επεισόδια της εκπομπής.

Μουσικό Κουτί
© Μανώλης Μανούσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.