Τι κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης στα "Νούμερα";

Από «παιδί της νύχτας» γίνεται…τζαζίστας απ’ τη Νίκαια για χάρη του νέου επεισοδίου της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας του Φοίβου Δεληβοριά.

Τα Νούμερα

"Βαρέθηκα να είμαι ο Μαζώ. Θέλω να είμαι Τζόρτζι Μάτζιο, τζαζίστας απ’ τη Νίκαια", λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης ως ο επόμενος κεντρικός γκεστ της σουρεαλιστικής κωμωδίας "Τα Νούμερα".

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς του Φοίβου Δεληβοριά που προβάλλεται την Παρασκευή 30/9 στις 22:00 στην ΕΡΤ1, ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) καλεί στη "Νέα Μάντρα" τον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς να ειδοποιήσει τον Φοίβο Δεληβοριά. Όταν ο τελευταίος το μαθαίνει, ανησυχεί για το πώς θα συνδυαστούν τα δύο διαφορετικά είδη κοινού στα οποία απευθύνονται. Η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) του δείχνει με πολύ συγκινητικό τρόπο πως έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον Μαζώ από όσα νομίζει. Ο Φοίβος πάει ενθουσιασμένος να τον βρει, εκείνος όμως βρίσκεται σε μια περίεργη φάση: θέλει να αλλάξει μουσικό είδος και να γίνει… τζαζίστας, με το όνομα Τζόρτζι Μάτζιο.

Διαβάστε Επίσης

Στο μεταξύ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αποκτά μια εμμονή με την ανατολίτικη φιλοσοφία και θέλει με τη βοήθεια μιας γιόγκι να… αιωρηθεί. Και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) παίρνει συνεχώς μυστηριώδεις κλήσεις από την τροχαία για ένα αυτοκίνητο που δεν του ανήκει. Όλα αυτά, φέρνουν ένα απολαυστικό λάιβ στη Μάντρα, όπου το λαϊκό συναντά την τζαζ, ο Θανάσης το αυθεντικό… Γκούτσι φόρεμα και ο Φοίβος γίνεται παρά τη θέλησή του ινφλουένσερ.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου με τίτλο "Ένα θαύμα"


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.