Ο Λάμπρος Φισφής και οι "100" είναι το late night show που θέλουμε

Τα πιο ξεκαρδιστικά γκάλοπ ξαναρχίζουν στο Star, με πρώτους καλεσμένους τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την ηθοποιό Νατάσα Εξηνταβελώνη και captain τον Ζήση Ρούμπο.

Οι 100 ώρα να τα πούμε

Σε πόσους από τους 100 δεν αρέσει το όνομα που βαφτίστηκαν; Πόσοι από τους 100 χώρισαν κάνοντας ghosting; Τι προτιμούν οι 100, camping ή rooms to let ; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσουν οι 100 στην πρεμιέρα του χιουμοριστικού show–τηλεπαιχνιδιού του Star, δίνοντας έτσι μια ρεαλιστική εικόνα του ποιοι είμαστε ως Έλληνες το 2022, αποκαλύπτοντας τις "άβολες" αλήθειες μας και ανακαλύπτοντας τα χαριτωμένα, μικρά γεγονότα που μας κάνουν να… ξεχωρίζουμε ως έθνος.

"Οι 100, Ώρα να τα πούμε" είναι η πιο fun εκδοχή της (πολύπαθης) late night ζώνης της ελληνικής τηλεόρασης, ένα γρήγορο, μοντέρνο και άκρως διασκεδαστικό πρότζεκτ του Star που φέτος συνεχίζει με δεύτερο κύκλο εκπομπών από την Παρασκευή 30/9 και κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 24:00. Παρουσιαστής ο πολυτάλαντος stand up comedian και σεναριογράφος, Λάμπρος Φισφής, ο οποίος υποδέχεται κάθε εβδομάδα τρεις "παίκτες" celebrities. Ο ένας από αυτούς, ως captain, είναι σταθερά στο πλατό, ενώ οι άλλοι δύο εναλλάσσονται κάθε φορά. Στο show των "100", το ρόλο του captain έχουν εναλλάξ ο ηθοποιός-stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος.

Οι 100 ώρα να τα πούμε
Ο captain του επειδοσίου Ζήσης Ρούμπος και οι καλεσμένοι Νατάσα Εξηνταβελώνη και Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Απέναντι από τους καλεσμένους βρίσκεται μια γιγαντοοθόνη, όπου 100 καθημερινοί άνθρωποι -αντιπροσωπευτικό δημογραφικό δείγμα της Ελλάδας του σήμερα- συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή, συνδεδεμένοι ο καθένας ξεχωριστά μέσω zoom. Οι 100 αυτοί άνθρωποι απαντούν ζωντανά στις αναπάντεχες, ανατρεπτικές, απρόσμενες, ευφάνταστες ερωτήσεις που απευθύνει ο παρουσιαστής προς τους καλεσμένους, βγάζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα επί τοις 100. Αυτό το αποτέλεσμα θα προσπαθούν να προβλέψουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια οι τρεις celebrities καλεσμένοι κάθε εβδομάδα, αποδεικνύοντας έτσι ποιος ανάμεσά τους ξέρει καλύτερα την Ελλάδα του σήμερα.

Στην πρεμιέρα του "Οι 100, Ώρα να τα πούμε" την Παρασκευή 30/10 στις 24:00, καλεσμένοι είναι ο σεφ και κριτής του MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός Νατάσα Εξηνταβελώνη με captain τον Ζήση Ρούμπο. 

Δείτε το trailer του "Οι 100, Ώρα να τα πούμε" 



 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.