Updated | Όλες οι τηλεοπτικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα

Πλήρης οδηγός με τους πρωταγωνιστές, τη σύνοψη, τις ημέρες και τις ώρες προβολών των νέων ελληνικών τηλεοπτικών σειρών της σεζόν.

Ελληνικές Σειρές

Άγρια Γη

Από Δευτέρα 19/9 και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.50 στον ΣΚΑΙ

Άγρια Γη

Ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Πριν χρόνια, μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντάς τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά τι του στέρησαν. Πιάνει το νήμα της ζωής του ξανά. Μόνο που για να ενώσει τις άκρες του που κόπηκαν, θα πρέπει να σκάψει βαθιά και να τιμωρήσει αυτήν που έφταιξε, την Όλγα, τη γυναίκα που άρπαξε την περιουσία του και του στέρησε τον μικρό του αδερφό. Επιστρέφει στο κτήμα των γονιών του, πλημμυρισμένος νοσταλγία και μνήμες - κάποιες απ’ αυτές όμορφες και πάντα ζωντανές... Στιγμές με τους γονείς του, το άλογό του και την παιδική του φίλη, την Ελπίδα, την κόρη της γυναίκας που ευθύνεται για όλα. Ο Άρης ξαναβλέπει την Ελπίδα, παντρεμένη πια και με παιδί. Όταν φτάνει στον τόπο του και χωρίς να το επιλέγει, γίνεται το πεπρωμένο της. Το ίδιο όμως κι εκείνη γι’ αυτόν. Γίνεται η δύναμη που θα μπορούσε να τον επαναφέρει σ’ αυτό που είναι στ’ αλήθεια, στον άντρα που θέλει να αγαπήσει, να αγαπηθεί και να αφήσει το βαρύ φορτίο της εκδίκησης πίσω του... Θα καταφέρει η αγάπη να βάλει ένα τέλος; Η αγάπη που ξεκίνησε μαζί με το κακό κι έχει το ίδιο παλιά και γερή ρίζα μ’ αυτό…

Σκηνοθεσία: Λίνος Χριστοδούλου, Γιώργος Κικίδης, σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου. Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα, Στέφανος Μιχαήλ, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστης Τζιόβας, Θανάσης Πατριαρχέας, Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Κώστας Φαλελάκης, Νίκος Αρβανίτης, Στράτος Τζώρτζογλου, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαρία Ζορμπά, Σόφη Ζαννίνου, Ελένη Μαρσίδου, Πέτρος Σκαρμέας, Έλενα Ασημακοπούλου, Ιβάν Σβιτάιλο, Γιώργος Κοσκορέλλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Νάστια Βραχάτη, Νικόλας Βασιλειάδης, Άννα Μαρία Ηλιάδου, κ.ά.

Η Γη της Ελιάς (Β’ κύκλος)

Από Δευτέρα 19/9 και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.00 στο Mega

Η Γη της Ελιάς

Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στη Μάνη. Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς αναστατώνει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα δημιουργήσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης όμως δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίση, αλλά και έρωτα. Ο Στάθης ζει την απόλυτη ευτυχία με την Εύα δίχως άγχη και περιορισμούς, νιώθοντας για πρώτη φορά ελεύθερος. Νέοι έρωτες θα ανθίσουν και κάποιοι άλλοι λήγουν. Το άλλο πρόσωπο της αγάπης αντικρίζει η Μυρτάλη, που ξαφνικά μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πως να διαχειριστεί και σιγά σιγά την οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου, σενάριο: Βάνα Δημητρίου. Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Άντζελα Γκερέκου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Στέλα Φυρογένη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Χρύσα Παπά, Μάξιμος Μουμούρης, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Βασίλης Μίχας, Κούλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Αστέριος Πελτέκης.

Γλυκάνισος

Από Δευτέρα 19/9 και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΙ

Γλυκάνισος

Ένα πλοίο πέφτει σε φουρτούνα. Ένας καταυλισμός προσφύγων γίνεται στόχος εμπρηστών. Δύο τραγικά γεγονότα συνηγορούν για να συναντηθούν οι δρόμοι του Στρατή και της Ραζάν. Μια επίθεση είναι η αφορμή για να ξεκινήσει ο μεγάλος έρωτάς τους. Ο Στρατής Δεμίρης είναι υποπλοίαρχος σε ένα πλοίο που ναυαγεί μεσοπέλαγα. Οι τραγικές συνέπειες του ναυαγίου, εκτός από την καριέρα του πλήττουν και το γάμο του. Η Λέσβος, το νησί απ’ όπου κατάγεται και μένει μόνιμα η οικογένειά του, είναι μονόδρομος για εκείνον. Η Ραζάν Ναζάλ είναι Σύρια πρόσφυγας. Όταν ο καταυλισμός που μένει στη Μυτιλήνη τυλίγεται στις φλόγες, βιώνει μια τραγική απώλεια. Ο Στρατής γυρνά κοντά στην οικογένειά του στη Μυτιλήνη και ένα βράδυ δέχεται επίθεση από αγνώστους. Η σωτήρια επέμβαση του Καρίμ, συντρόφου της Ραζάν, τον σώζει από βέβαιο θάνατο. Η πρώτη συνάντηση του Στρατή και της Ραζάν είναι η αρχή μίας δύσκολης πορείας για τους δυο τους. Ένας χριστιανός. Μια Μουσουλμάνα. Τους χωρίζουν η πίστη, τα ήθη, τα έθιμα, οι κουλτούρες. Τους ενώνει η δυνατή αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Η αγάπη αυτή θα πρέπει να παλέψει πολύ για να επιβιώσει… 

Σκηνοθετική επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης, σκηνοθέτες: Σταύρος Ποταμάρης, Κώστας Βούλγαρης, σενάριο: Γιώργος Κυρίτσης και σεναριακή ομάδα (σε ιδέα της Ρόζυ Ρήγα). Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Έλενα Πιερίδου, Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμιλιανός Σταματάκης, Εύρη Σωφρονιάδου, Χρήστος Κοντογιώργης, Κάρμεν Ρουγγέρη, Τεό Αλεξάντερ, Ραφίκα Σαουίς, Βασίλης Αθανασόπουλος, Χάρης Ασημακόπουλος, Αντρέας Κοντόπουλος, Μαίρη Χήναρη, Αντώνης Γιαννακός, Μπίλιω Μαρνέλη, Αθηνά Αλεξοπούλου, Νίκος Κασάπης, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Φώτης Κάραλης, Άρτεμις Ιωαννίδη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Θαλασσινή Βοσταντζόγλου, Κώστας Ζωγραφόπουλος, Τάσος Καρλής.

Εκτός Υπηρεσίας

Από Δευτέρα 19/9 και κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00 στον ΑΝΤ1

Εκτός Υπηρεσίας

Στον μακρινό Κάβουρα, οι κάτοικοι του νησιού είναι σε "πυρετό" προετοιμασιών για να γιορτάσουν τα Νταντουλέικα 2022, τιμώντας τον τοπικό τους ήρωα, Ανέστη Ντάντουλα. Ο Κάβουρας είναι η μόνη περιοχή στην Ελλάδα με μηδενική εγκληματικότητα, με τα δύο χωριά του νησιού, το Καμπανάκι και το Ποθητό που στο παρελθόν τα χώριζε αιώνια έχθρα, να ζουν πλέον μονιασμένα και αγαπημένα. Οι τρεις αραχτοί αστυνομικοί θα δεχθούν τα επίσημα συγχαρητήρια της πολιτείας για το επίτευγμα τους, αλλά και ένα φάκελο με τις μεταθέσεις τους, καθώς το τμήμα του νησιού πρόκειται να κλείσει λόγω αδράνειας. Θα πρέπει να μαζέψουν γρήγορα τα μπογαλάκια τους, να αποχαιρετήσουν την ανεμελιά, το αραλίκι, αλλά και τους συγγενείς τους και να στελεχώσουν άλλα τμήματα της χώρας. Οι τρεις αστυνομικοί, απελπισμένοι και με βαριά καρδιά, οδηγούνται σε μια ανορθόδοξη απόφαση για να μην κλείσει το αστυνομικό τους Τμήμα… Να δημιουργήσουν ένα "έγκλημα" εκεί που δεν υπάρχει. Έτσι, αποφασίζουν να κλέψουν τα λείψανα του Ντάντουλα, ώστε να προκαλέσουν εχθροπραξίες ανάμεσα στα δύο χωριά. Για τα λείψανα του ήρωά τους σίγουρα οι νησιώτες θα πιαστούν στα χέρια και θα ανέβει ο δείκτης της εγκληματικότητας στον φιλήσυχο Κάβουρα. Και κάπως έτσι, οι αστυνομικοί ίσως καταφέρουν να παραμείνουν στο νησί, γιατί πλέον θα είναι απαραίτητοι! 

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κεχαγιάς, σενάριο: Μάκης Πιτταράς-Θωμάς Τσαμπάνης. Πρωταγωνιστούν: Πάνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Τζαβάρας, Γιάννης Κοκιασμένος, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Γιάννης Γιαννούλης, Σωσώ Χατζημανώλη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Ζερίτης, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαριλένα Γερμανού, Μαρία Κυρώζη, Άννα Κλάδη. 

Έρωτας Φυγάς

Από τη Δευτέρα 19/9 και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.45 στο Open 

Έρωτας Φυγάς

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα. Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και την προοπτική λάθος σχέσεων. Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσωνας Δεμερτζής ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος. Ο Μάρκος βγαίνοντας από την φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι πόλεμος ως το τέλος. Όταν τα όνειρα γκρεμίζονται και όταν οι αθώοι αδικούνται, τότε η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος…

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης, διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα, επιμέλεια σεναρίου: Δημήτρης Αποστόλου. Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

Τα Καλύτερά μας Χρόνια (Γ’ κύκλος)

Από Τρίτη 20/9 και κάθε Τρίτη στις 22.00 στην ΕΡΤ1

Τα Καλύτερά μας Χρόνια

Η αγαπημένη γειτονιά του Γκύζη τρέχει ολοταχώς, οδηγώντας τους πρωταγωνιστές μας στη δεκαετία του ’80! Νέοι φίλοι εμφανίζονται από μακριά –όχι πάντα για καλό–, παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν με νέα δυναμική, έρωτες με ημερομηνία λήξης κάνουν την επανεμφάνισή τους, ενώ νέα αντικείμενα του πόθου χτυπούν την πόρτα και στοιχειώνουν τις καρδιές των πρωταγωνιστών. Αφετηρία της νέας σεζόν το σφύριγμα της έναρξης του Μουντιάλ στην Αργεντινή, το καλοκαίρι του 1978, που έχει ήδη ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά και οι ήρωες ζουν στους ρυθμούς του. Ο Δημήτρης εξοπλίζει την καφετέρια για τις "μεγάλες" βραδιές, ο Στέλιος ονειρεύεται να κερδίσει το αυτοκίνητο στον διαγωνισμό της αθλητικής εφημερίδας, ο Αντώνης αντιδρά στο μεγάλο γεγονός, αφού η Αργεντινή υποφέρει από τη Δικτατορία. Μέσα σ’ αυτό το θερμό κλίμα, η Ελπίδα έρχεται πιο κοντά με τον Μίλτο, ενώ ο Λούης και ο Άγγελος ξεκινούν νέες άδοξες καλοκαιρινές εξορμήσεις, προκειμένου να ανανεώσουν τις γνωριμίες τους. Μέσα σ’ όλα αυτά, το ματς μεταξύ Στέλιου και Μαίρης συνεχίζεται ακάθεκτο. Και κανείς απ’ όλη την οικογένεια δεν υποψιάζεται την αγωνία της Ερμιόνης για την έκβαση της υγείας της. Ωστόσο, μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι υπόσχεται ανατροπές και εξελίξεις. 

Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης, Κατερίνα Μπέη, Δώρα Μασκλαβάνου. Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Παπουτσάκη, Υβόννη Μαλτέζου, Δημήτρης Καπουράνης, Εριφύλη Κιτζόγλου, Δημήτρης Σέρφας, Ερρίκος Λίτσης, Τζένη Θεωνά, Μιχάλης Οικονόμου, Ρένος Χαραλαμπίδης, Γιάννης Δρακόπουλος, Κωνσταντίνα Μεσσήνη, Βαγγέλης Δαούσης, Νατάσα Ασίκη, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (αφήγηση). Guests: Διονύσης Γαγάτσος, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Έμιλυ Κολιανδρή, Ρένα Κυπριώτη, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Αντώνης Σανιάνος, Γιάννης Τσούτσιας. 

Κι Όμως Είμαι Ακόμα Εδώ (Β’ κύκλος)

Από Σάββατο 24/9 και κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 20.00 στην ΕΡΤ1

Κι Όμως Είμαι Ακόμα Εδώ 2

Η ρομαντική κωμωδία επιστρέφει στις οθόνες με δέκα καινούργια επεισόδια, με τα οποία ολοκληρώνεται η δυνατή ιστορία που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή, με ιδιαίτερο χιούμορ και ευαίσθητη ματιά. Στη νέα σεζόν η Κατερίνα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Με ανανεωμένο κέφι και τον Αλέξανδρο στο πλευρό της, ξεκινάει να κάνει την πτέρυγα που θα προσφέρει στην Αιμιλία και σε άλλους ασθενείς τις καλύτερες τελευταίες μέρες τους. Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει και η Κατερίνα θα το μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Σχέσεις θα χαθούν ή θα αλλάξουν, ζωές θα κινδυνέψουν, μυστικά θα αποκαλυφθούν και νέα πρόσωπα θα αναστατώσουν τα παλιά. Και πάνω απ’ όλα η Κατερίνα θα μάθει πως από τύχη ζούμε και το μόνο που μας σώζει –όσο είμαστε ακόμα εδώ– είναι η αγάπη.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης, σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός. Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σταύρος Σβήγκος, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Λαέρτης Μαλκότσης, Βίβιαν Κοντομάρη, Σάρα Γανωτή, Νίκος Κασάπης, Έφη Γούση, Ζερόμ Καλούτα, Μάρω Παπαδοπούλου, Ίριδα Μάρα, Ελπίδα Νικολάου, Διονύσης Πιφέας, Νάντια Μαργαρίτη.

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (10ος κύκλος)

Από Παρασκευή 23/9 και κάθε Παρασκευή & Κυριακή στις 20.00 στον Alpha

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 10

Η δέκατη σεζόν ξεκινά πολύ επεισοδιακά για τον Μηνά και την Βούλα. Ο Βαγγέλης, ξάδελφος του Μηνά από την Μυτιλήνη και νονός της κόρης τους Αντιγόνης, τους έχει κατσικωθεί στο σπίτι και όντας μεγάλο λαμόγιο τους μπλέκει διαρκώς σε μπελάδες. Παράλληλα, η φήμη της Βούλας σαν σεναριογράφος μεγάλης επιτυχίας εκτοξεύεται και η πρόταση για το σενάριο μιας ταινίας διεθνών προδιαγραφών έρχεται από μεγάλη εταιρία παραγωγής. Η Βούλα αρχίζει τα ταξίδια στο εξωτερικό και ο Μηνάς αρχίζει τη γκρίνια. Ο Βαγγέλης το παίζει μάνατζέρ της με απώτερο σκοπό να της χαλάσει τη δουλειά, αλλά τελικά, καταφέρνει το αντίθετο... Στον Πύργο, ο Ηλίας και η Καίτη περνάνε μια μεγάλη κρίση στο γάμο τους εξαιτίας του νέου ενοικιαστή που φλερτάρει εμφανώς την Καίτη. Ο Ηλίας, θεωρώντας ότι κι αυτή είναι ερωτευμένη μαζί του, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Μια κίνηση της Καίτης φέρνει την ανατροπή και τον Ηλία πίσω στη συζυγική εστία ενώ ένας νέος μήνας του μέλιτος ξεκινά για το ζευγάρι. Για πόσο όμως; Στη Θεσσαλονίκη, η δέκατη σεζόν βρίσκει τον Μπάμπη και την Ξένια έτοιμους να γίνουν παππούδες, ενώ η κόρη τους η Σοφία μένει με τον Χάρη  στο τριώροφο του Μήτσου και της Λίλας. Η οργάνωση του γάμου των παιδιών θα φέρει πολλές κόντρες, διαφωνίες και συγκρούσεις ανάμεσα στα συμπεθέρια. Αφού γίνουν παππούδες, η κρίση μέσης ηλικίας δεν αργεί να έρθει και χτυπά κυρίως τον Μπάμπη, με την Ξένια να έχει πια τρία παιδιά, την Σοφία, το μωρό και τον Μπάμπη… Ο Άγγελος και η Βέλη γίνονται επιτέλους γονείς! Οι πάνες, τα ξενύχτια και τα κλάματα θα γίνουν η νέα τους καθημερινότητα και οι ρόλοι στο σπίτι θα αλλάξουν. Καθώς η Βέλη είναι πολύ αφοσιωμένη στο παιδί, τα βάρη της εργασίας πέφτουν στον Άγγελο, ο οποίος σύντομα θα βρεθεί απολυμένος και θα πρέπει πολύ γρήγορα να βρει μια λύση, Από την άλλη, η Βέλη αποκτά εμμονή με το παιδί και ανησυχεί ξαφνικά για τα πάντα. Είναι άραγε φυσιολογικό ή ξεπερνά τα όρια και κυρίως τις αντοχές του Άγγελου; Αυτή τη χρονιά οι ισορροπίες θα είναι λεπτές, τα νεύρα κρόσσια και το γέλιο άφθονο.

Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος, σενάριο: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Γιάννης Διακάκης, Φώφη Κώττη. Πρωταγωνιστούν: Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Κλέλια Ρένεση, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Άννη Θεοχάρη, Τόλης Παπαδημητρίου.

Παγιδευμένοι

Από Δευτέρα 19/9 και κάθε Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22.00 στον ANT1

Παγιδευμένοι

Η δικηγόρος Άννα Ροδίτη και ο Εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος είναι δύο νομικοί που μοιράζονται το ίδιο πάθος στον αγώνα τους για την απόδοση της Δικαιοσύνης, χρησιμοποιώντας ο καθένας εντελώς αντίθετες μεθόδους. Ο Δημήτρης, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, είναι ειλικρινής και σταθερός, ενώ η Άννα είναι επαναστάτρια, δεν έχει όρια και δεν σταματάει πουθενά προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα όταν συναντιούνται οι δρόμοι τους, η διαμάχη είναι αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης θα πιαστεί απροετοίμαστος όταν θα ανακαλύψει ότι ο αδελφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού. Ο Σπύρος Μαρκέτος, πατέρας του Δημήτρη και του Θοδωρή και Διοικητής της Αστυνομίας, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Ο Εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφασίζει την κράτηση του Θοδωρή. Τα κίνητρά του είναι καθαρά ή μήπως κρύβουν μία προσωπική διαμάχη με τον Δημήτρη; Ο Δημήτρης χρειάζεται έναν καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σώσει τον αδελφό του. Όλα όσα καταλογίζει στην Άννα μέχρι τώρα, φαίνεται να είναι τα μόνα όπλα για να τον σώσει. Θα τον βοηθήσει η Άννα να αποδείξει την αθωότητα του αδελφού του; Είναι ο Θοδωρής πραγματικά αθώος; Γιατί κρατάει το στόμα του κλειστό σχετικά με το τι έκανε τη νύχτα του φόνου; Η μοναδική πληροφορία που τους δίνει, αποδεικνύεται ότι είναι ψέμα. Οι δρόμοι της Άννας και του Δημήτρη συναντιούνται σ’ ένα σταυροδρόμι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Αμφισβητούν, πλέον, όλα όσα πίστευαν. Κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει ότι η μοίρα τους παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Γιατί σ’ αυτόν τον αγώνα που ξεκινάνε μία συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα…

Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη, απόδοση σεναρίου: Σωτηρία Ψευτούδη (βασίζεται στο τουρκικό format "Yargi"). Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Παύλος Ορκόπουλος, Στέφανος Κυριακίδης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Σοφία Φαραζή, Ταμίλλα Κουλίεβα, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης. 

Ο Παράδεισος των Κυριών

Από Δευτέρα 19/9 και κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 20.00 στον Alpha

Ο Παράδεισος των Κυριών

Αθήνα 1963. Το πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας "Ο Παράδεισος των κυριών" είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την Σταρ Ελλάς και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους. Ο Ντίνος έχει δύο όνειρα, να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο κατάστημα γυναικείας μόδας και να παντρευτεί την Αμαλία. Τα δύο όνειρα αυτά είναι απολύτως αλληλοεξαρτώμενα γιατί ο πατέρας της Αμαλίας και διοικητής της τράπεζας, Χριστόφορος Μπουραντάς, δεν πρόκειται να δώσει την κόρη του σε κάποιον αδημιούργητο. Οι δύο ερωτευμένοι που είναι ένα χρόνο μαζί, περιμένουν πως και πώς να γίνουν τα εγκαίνια του μαγαζιού και αυτό να πάει καλά ώστε να μπορέσει ο Ντίνος να ζητήσει το χέρι της και να ζήσουν αυτοί καλά… Ο Αριστείδης από την άλλη, πιο πραγματιστής, έχει ως απόλυτη προτεραιότητα να επιτύχει το μαγαζί, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το γάμο του με την μνηστή του, Ντέπυ. Τον απασχολεί, όμως, και κάτι άλλο το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Πρόσφατα έμαθε ότι οι γονείς του, τους οποίους έχει χάσει εδώ και κάποια χρόνια, τον είχαν υιοθετήσει ως βρέφος και ψάχνει να βρει τις ρίζες του. Κλειδί στην αναζήτησή του, το κτίριο του Παραδείσου, που είναι πεπεισμένος ότι του κληροδοτήθηκε από τους βιολογικούς του γονείς. Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση που έχει οργανώσει ο πατέρας της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια, θα ανακόψουν απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης και Σταμάτης Πατρώνης, διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων (βασίζεται στην ιταλική σειρά "Il paradiso delle signore"). Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Μιχάλης Σαράντης, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης, Γωγώ Μπρέμπου, Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.

Ποιος Παπαδόπουλος; 

Από την Τέταρτη 21/9 και κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21.00 στον ΑΝΤ1

Ποιος Παπαδόπουλος

16 χρόνια πριν, ένα βροχερό βράδυ, δύο αντρόγυνα, ο Αρίστος και η Μελίνα και ο Γιάννης και η Περιστέρα, γίνονται γονείς στο ίδιο μαιευτήριο. Δεν ξέρουν, όμως, ότι ένα blackout και το κοινό τους επώνυμο, Παπαδόπουλος, θα τους ενώσει. 16 χρόνια μετά, ο Αρίστος και η Μελίνα ζουν με τον γιο τους Αλέξανδρο μια πλουσιοπάροχη ζωή σε μια πολυτελή βίλα. Ο Γιάννης και η Περιστέρα από την άλλη, ζουν με τον γιο τους τον Θάνο, αλλά και τον πατέρα του Γιάννη, τον Θανάση, σε μια φτωχική μονοκατοικία, παλεύοντας να τα βγάλουν πέρα με ένα δάνειο που χρωστάνε, με τους κατασχέτες που τους κυνηγάνε και με μόνο σταθερό εισόδημα τη σύνταξη του παππού. Ένα ατύχημα θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με μια μεγάλη έκπληξη… Πώς θα αντιδράσουν οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι όταν θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν στην έπαυλή τους τους φτωχούς Παπαδόπουλους, για χάρη των αγοριών τους; Πώς θα αντιμετωπίσουν οι γονείς αυτή τη νέα πραγματικότητα; Πώς θα "υποδεχτούν" τα παιδιά τη νέα τους ζωή, μεγαλώνοντας κάτω από την ίδια στέγη μαζί με τους βιολογικούς τους γονείς, αλλά και με τους γονείς που τους μεγάλωσαν; Πώς θα ξεμπλεχτεί το κουβάρι αυτής της αναγκαστικής συμβίωσης δύο οικογενειών από δύο εντελώς διαφορετικές κοινωνικές τάξεις και με χάσμα στο οικονομικό status;

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος, σενάριο: Βασίλης Ρίσβας-Δήμητρα Σακαλή. Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας, Νίκος Seymour Σταθόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Βασίλης Κολοβός, Ειρήνη Τσέλλου.

Σασμός (Β’ κύκλος)

Από Δευτέρα 19/9 και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.00 στον Alpha

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της. Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό, όμως, αυτήν τη φορά βρίσκεται στα χέρια του παπα-Μιχάλη, κι ο άνθρωπος που πραστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό…

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος, σύμβουλος σεναρίου: Β. Χ. Σπηλιόπουλος και ομάδα σεναριογράφων, επιμέλεια σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου. Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Μαρία Τζομπανάκη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Όλγα Δαμάνη, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.